Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 28/02/2020

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

4 θέσεις κλινικών ψυχολόγων

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για τέσσερις (4) κενές θέσεις Κλινικών Ψυχολόγων στη Διεύθυνση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας (Δ.Υ.Ψ.Υ.) του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) .
Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού.


Απαιτούμενα Προσόντα:
(1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στην Ψυχολογία.
(2) Πανεπιστημιακό δίπλωμα μεταπτυχιακού επιπέδου στην Κλινική Ψυχολογία με ελάχιστη διάρκεια πλήρους φοίτησης τα δύο χρόνια ή άλλο ισότιμο ακαδημαϊκό προσόν.
(3) Πιστοποιητικά εγγραφής στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Ψυχολόγων και στον Κατάλογο των Κλινικών Ψυχολόγων που τηρούνται από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου.
(4) Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
(5) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Η πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας στο απαιτούμενο επίπεδο, θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψηφίους, με βάση τα Αποδεκτά από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας Τεκμήρια Γνώσης Γλωσσών, μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων.
Σημ.: Ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας οι υπάλληλοι υποχρεούνται να υποβάλλονται σε ειδική εκπαίδευση και επιμόρφωση σχετικά με τα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν.


Επιπρόσθετα Προσόντα:
(1) Κατοχή διδακτορικού τίτλου στην κλινική ψυχολογία ή άλλη εφαρμοσμένη ειδικότητα της ψυχολογίας. Νοείται ότι το προσόν αυτό είναι πέραν του μεταπτυχιακού προσόντος που χρησιμοποιήθηκε για την απόκτηση του δικαιώματος εγγραφής στον Κατάλογο των Κλινικών Ψυχολόγων που τηρεί το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων.
(2) Κατοχή πιστοποιημένης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της οργάνωσης και της διοίκησης μονάδων υγείας, ανθρωπίνου δυναμικού και νομοτεχνικών γνώσεων στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Κανένας δεν διορίζεται στον Ο.Κ.Υπ.Υ., εκτός εάν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαδικασία και προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων:
(1) Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο που μπορεί να εξασφαλιστεί από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας www.shso.org.cy ή να αποτείνονται στα τηλέφωνα, 22605670, 22605475. Οι αιτητές, θα πρέπει να απευθύνονται στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) και να αναγράφουν στο σημείο που αναφέρεται στον τίτλο της θέσης που διεκδικούν τη ειδικότητα για την οποία υποβάλλεται η αίτηση, δηλαδή, Κλινικός Ψυχολόγος.
(2) Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτές με ακρίβεια, όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να τεκμηριώνονται με τα αναγκαία πιστοποιητικά, δηλαδή, αντίγραφα των απαιτούμενων πιστοποιητικών, εκπαιδευτικών, επαγγελματικών ή άλλων προσόντων που προνοούνται στις ανωτέρω παραγράφους 2 και 3.
(3) Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας μεταξύ των ωρών 8:30 - 14:30 στη διεύθυνση: Προδρόμου 1 και Χείλωνος 17, 3ος όροφος, Κτίριο Υπουργείου Υγείας, 1449 Λευκωσία, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου, με συστημένη επιστολή με ένδειξη: Προϊστάμενο Μονάδας Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, Τ.Θ. 25087, 1309 Λευκωσία.
(4) Ως η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.30 (θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας όπου εφαρμόζεται). Αιτήσεις που δεν είναι πλήρως συμπληρωμένες, είναι εκπρόθεσμες, και δεν προσκομίζουν τις κατάλληλες βεβαιώσεις οι οποίες αφορούν στα απαιτούμενα προσόντα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
11 θέσεις ιατρών επί θητεία στο ΓΝ Βούλας
ΓΝ ΒΟΥΛΑΣ
21 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ
ΓΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΕΚΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
19 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο ΓΝ Σωτηρία
ΓΝΝΘΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ
13 θέσεις ιατρών επί θητεία στο ΓΝ Νίκαιας
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
2 θέσεις επιμελητών Β Νευρολογίας και Παθολογίας στο ΓΝ Κατερίνης
ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ