Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 16/12/2019

ΚΠΙΣΝ

Υπεύθυνος εγκαταστάσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων

Η διαχείριση των εγκαταστάσεων του ΚΠΙΣΝ εκτελείται από εξειδικευμένη εταιρεία, τον έλεγχο της οποίας έχει το Τμήμα Εγκαταστάσεων της ΚΠΙΣΝ Α.Ε.

Η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/υποψήφια για να καλύψει τη θέση του/της Υπευθύνου του Τμήματος Εγκαταστάσεων, ο/η οποίος/α θα αναφέρεται στον Επιχειρησιακό Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να διευθύνει το τμήμα εγκαταστάσεων του ΚΠΙΣΝ και να επιβλέπει το σύνολο των υπηρεσιών που θα παρέχονται σε σχέση με τη διαχείριση των εγκαταστάσεων

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
Ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει επαρκή διοικητική ικανότητα, να είναι οργανωτικός/ή, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την τήρηση συγκεκριμένων προθεσμιών. Πρέπει να έχει ικανότητα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στην αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων με δυνατότητες ανάπτυξης πρωτοβουλιών και εργασίας σε ομαδικό περιβάλλον.
Πρέπει, επίσης, να μπορεί να εργαστεί κάτω από πίεση, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων, σε ένα περιβάλλον με ευελιξία στο ωράριο εργασίας.

Ο/η υποψήφιος/ α πρέπει απαραίτητα να έχει:
- Δίπλωμα Πολιτικού, Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού ή άλλων συναφών με δομικές, ηλεκτρολογικές ή μηχανολογικές εγκαταστάσεις ειδικοτήτων.
- Κατοχή Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών
- Αποδεδειγμένη σχετική προϋπηρεσία μηχανικού τουλάχιστον 15 ετών εκ των οποίων τουλάχιστον 3 χρόνια σε θέση επικεφαλής τμημάτων, διευθύνσεων ή έργων.
- Εμπειρία στο πεδίο διαχείρισης συμβάσεων.
- Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας στον προφορικό και γραπτό λόγο
- Άριστη χρήση του MS Office και σχεδιαστικών προγραμμάτων όπως το AutoCAD.


Επιπλέον επιθυμητά χαρακτηριστικά και δεξιότητες:
- Πιστοποίηση ή/ και εμπειρία στο πεδίο διαχείρισης εγκαταστάσεων και εξοικείωση με σχετικές έννοιες, πρακτικές και διαδικασίες
- Πιστοποίηση ή/ και εμπειρία σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείων, θεάτρων, πολυδύναμων πολιτιστικών κέντρων ή άλλων σχετικών σύνθετων ή εξειδικευμένων εγκαταστάσεων.
- Γνώση επιπρόσθετων ξένων γλωσσών


Διαδικασία υποβολής αίτησης
Η προθεσμία υποβολής είναι Δευτέρα 16/12/2019, στις 14:00 ώρα Ελλάδας
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μία σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs.fmmng@snfcc.org
Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν πρώτα από ανεξάρτητη εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με όσους και όσες περιληφθούν στη βραχεία λίστα.
Θα ζητηθούν επαγγελματικές συστάσεις.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ
Υπεύθυνος εγκαταστάσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΠΙΣΝ
Θέση Δικηγόρου με έμμισθη εντολή στο πανεπιστήμιο Θράκης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
Θέση Ερευνητή Β Βαθμίδας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής
ΙΠΤΗΛ - ΕΚΕΤΑ
Θέση ερευνητή Γ βαθμίδας στο ΙΕΛ της Ξάνθης
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΟΥ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
5 θέσεις με μετάταξη στο Ελεγκτικό Συνέδριο
ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ