Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 01/07/2019 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

3 θέσεις Ιατρών στο ΓΝ Λασιθίου

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Γ. Ν. Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ: Πρόσληψη 3 ατόμων (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
Το Γ.Ν. Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ της 7ης Δ. Υ.ΠΕ. Κρήτης, που εδρεύει στον ʼγιο Νικόλαο της ΠΕ Λασιθίου, της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοινώνει την πρόσληψη επί θητεία, συνολικά τριών (3) ατόμων-Ειδικευμένων Ιατρών του Κλάδου Ε.Σ.Υ. στο Βαθμό του Επιμελητή Β’ και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Νευρολογίας, Γ.Ν. Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ, ʼγιος Νικόλαος Λασιθίου Κρήτης
1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας ή Παθολογίας, Γ.Ν. Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ, ʼγιος Νικόλαος Λασιθίου Κρήτης
1ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Παιδιατρικής, Γ.Ν. Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ, ʼγιος Νικόλαος Λασιθίου Κρήτης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας (μία και μόνο αίτηση με υποχρεωτική τη σειρά προτίμησής του για κάθε θέση & όχι περισσότερες της μίας αίτησης για την ίδια θέση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση κωδικών στο TAXISNET και να υποβάλουν υπογεγραμμένο & εκτυπωμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς σε κλειστό φάκελο με αναγραφή της θέσης για την οποία υποβάλει υποψηφιότητα στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
7η Δ. Υ.ΠΕ. Κρήτης, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, 3ο χλμ. Εθν. Οδού Ηρακλείου-Μοιρών, Εσταυρωμένος - Τ.Κ. 715 00, Τ.Θ.1285, Ηράκλειο Κρήτης.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα σε μία (1) έως πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., που έχουν προκηρυχθεί από μία Δ.Υ.ΠΕ., με τις προκηρυχθείσες θέσεις της 1ης και 2ης Δ.Υ.ΠΕ. καθώς και της 3ης & 4ης Δ.Υ.ΠΕ. να θεωρούνται ως θέσεις μίας (1) Δ.Υ.ΠΕ.
Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συμβούλιο, καταθέτει ισάριθμους με τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-06-2019 (12.00μ.μ.) έως και 01-07-2019 (12.00μ.μ.)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΔ7Χ469045-3ΒΜ/documentΓΝ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
Θέση Κλινικού Παθολόγου στο Άσυλο Ανιάτων
ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
2 θέσεις Ιατρού Παθολόγου στο Άσυλο Ανιάτων
ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
5 θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού στο Άσυλο Ανιάτων
ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
Θέση Παιδιάτρου στο Δήμο Πέλλας
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
Θέση Φυσιάτρου για συνεργασία με την ΑΕΜΥ
ΑΕΜΥ ΑΕ