Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Δικαστικής Ψυχολογίας ή Εγκληματολογίας

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προκηρύσσει μία (1) θέση στη Βαθμίδα του Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή, στο γνωστικό αντικείμενο της Δικαστικής Ψυχολογίας ή Εγκληματολογικής Ψυχολογίας ή Εγκληματολογίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν διδακτορικό δίπλωμα από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο.
Το Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών προσφέρει προγράμματα και στους τρεις κύκλους σπουδών (Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό) και ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα συμβάλει ιδιαίτερα στα Προγράμματα της Εγκληματολογίας (MSc) και Ψυχολογίας (BSc). Οι γλώσσες διδασκαλίας είναι Ελληνικά και Αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πρόσληψης, http: //vacancies.unic.ac.cy/. Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν μία συνοδευτική επιστολή (cover letter), ανασκόπηση ερευνητικού έργου και διδακτικά ενδιαφέροντα, βιογραφικό σημείωμα, αντιπροσωπευτικές δημοσιεύεις, διδακτικές αξιολογήσεις (εφόσον υπάρχουν) καθώς και δύο συστατικές επιστολές Ερωτήσεις σχετικά με τη θέση μπορούν να απευθυνθούν στον Δρ. Μάριο Αδόνη, Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών (E-mail: adonis.m@unic.ac.cy) ή στη Δρ. Σταυρούλα Σουκάρα, Συντονίστρια του Προγράμματος MSc / PhD Criminology, Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών (E-mail: soukara.s@unic.ac.cy).

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Οδυσσέως στο: +357.22841535 (E-mail: odysseos.m@unic.ac.cy). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα ξεκινήσει αμέσως, και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση της θέσης. Μόνο οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν για πρώτη συνέντευξη θα ειδοποιηθούν.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
3 θέσεις ΔΕΠ στα τμήματα Βιολογίας και Μαθηματικών
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θέσεις ΔΕΠ στα τμήματα Νηπιαγωγών και Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
5 θέσεις ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Θέσεις ΔΕΠ στα Τμήματα Ιατρικής, Φυσικής Αγωγής και Γεωλογίας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5 Θέσεις ΔΕΠ στα τμήματα Ιατρικής, Γεωπονίας και Φυσικής Αγωγής
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ