Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 17/05/2019 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

2 οργανικές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών Νευρολογίας

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Σας ανακοινώνουμε ότι με την Γ2α/οικ.9649 (ΦΕΚ 480/Β΄/18-2-2019) Κοινή Υπουργική Απόφαση στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ʼγιος Παύλος μεταφέρθηκαν / μετατράπηκαν δύο (2) οργανικές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας σε δύο (2) οργανικές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Νευρολογίας .


Η πλήρωση των πιο πάνω (2) δύο θέσεων σε πρώτη εφαρμογή και εφόσον οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων είναι πλέον των δύο (2) θα γίνει ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23-05-
2019 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 πμ στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας κ Κοινωνικής Μέριμνας Μ.Ε.Θ ( 26ης Οκτωβρίου 64) , ενώπιον Επιτροπής που θα συγκροτηθεί με Απόφαση της Προϊσταμένης Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και στην οποία θα παρίστανται και δύο (2) από τους παρευρισκόμενους υποψήφιους ιατρούς, εφόσον το επιθυμούν.


Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι ιατροί πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης-πρόσληψης δηλ. ανήκουν σε από μία από τις κάτωθι αναφερόμενες κατηγορίες:
α. Δεν έχουν υποβάλλει ουδέποτε αίτηση σε ιατρική ειδικότητα.
β. Όσων εκκρεμεί η αίτησή τους για πλήρη άσκηση Νευρολογίας και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησης τους
γ. Όσοι έχουν αιτηθεί για πλήρη άσκηση Νευρολογίας και έχουν αιτηθεί για μερική ή είναι υπό διορισμό για μερική ή είναι τοποθετημένοι σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας για μερική άσκηση Νευρολογίας


Η κλήρωση αφορά όλους όσους έχουν υποβάλλει αιτήσεις ενώ όσοι από αυτούς δεν αναδειχθούν για την κάλυψη των θέσεων διαμορφώνουν τη νέα σειρά προτεραιότητας με τη σειρά που κληρώθηκαν και με την προϋπόθεση, ότι το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν στη νέα σειρά το είχαν δηλώσει γραπτώς πριν την κλήρωση.
Οι ιατροί που θα κληρωθούν χάνουν το δικαίωμα που τυχόν απορρέει από προγενέστερη αίτησή τους , ενώ οι υπόλοιποι το διατηρούν εφόσον δεν αναδειχθούν υποψήφιοι για την κάλυψη της θέσης από την εν λόγω κλήρωση.


Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από 06-05-2019 έως και 17-05-2019. Οι Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειών της χώρας παρακαλούνται όπως γνωστοποιήσουν εγκαίρως τα παραπάνω στους Ιατρικούς Συλλόγους και τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της αρμοδιότητας τους.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
Θέση λειτουργού εξωσωματικής κυκλοφορίας για το ΓΝ Λευκωσίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
3 κενές θέσεις ιατρών στις ειδικότητες Παθολογίας, ΩΡΛ και Ακτινολογίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
1 κενή θέση ιατρικού λειτουργού ψυχικής υγείας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
7 κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών για τα νοσοκομεία της Κύπρου
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
4 θέσεις Ιατρικών Λειτουργών
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ