Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 19/04/2019 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΔΕΗ ΑΕ

23 θέσεις Ιατρών για παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας στις μονάδες του ομίλου της ΔΕΗ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η ΔΕΗ Α.Ε.ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει είκοσι μια (21) θέσεις Ιατρών, με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, καθώς και δύο (2) θέσεις Ιατρών, με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου 8μηνης διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας προς τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που εδρεύουν στους Νομούς του Πίνακα 1, εκ μέρους της ΕΣ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ και ενίοτε προς τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞ.Υ.Π.Π. ΔΕΗ (κωδικός CPV : 85121200-5).


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται το έργο ή, κατά σειρά προτίμησης, τα έργα ενδιαφέροντός τους (βάσει του Πίνακα 1) και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού, από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει θεωρημένη, από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, την υπογραφή τους ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή, από 05.04.2019 έως και 19.04.2019 από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς στο Πρωτόκολλο της ΔΕΗ/ΔΥΑΕ τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ των ωρών 8:30 - 15:30
(Αραχώβης 32, 106 81 Αθήνα, 2ος όροφος, κωδικός NUTS : E4-19L303). Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες σε ιατρικά θέματα : κ.κ. Χ. Αλεξόπουλος (e-mail : c.alexopoulos@dei.com.gr, τηλ. : 2103895505) και Α. Πολυχρονάκη (e-mail : a.polychronaki@dei.com.gr, τηλ. : 2103895434).


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων : α) στην Υπηρεσία μας στην παραπάνω ταχυδρομική διεύθυνση και β) στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr -› Απασχόληση -› Θέσεις Εργασίας -› Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
10 θέσεις ειδκευμένων ιατρών στο ΓΝΑ Σισμανόγλειο
Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜ. ΦΛΕΜΙΓΚ»
9 θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το ΓΝΑ Λαϊκό
ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΛΑΙΚΟ)
9 θέσεις επιμελητών Β επί θητεία στο ΝΙΜΤΣ
ΝΙΜΤΣ
6 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών στο ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο
ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
3 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Ληξουρίου
ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ