Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 21/09/2018 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΓΝΘ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Θέση Επιμελητή Β Αναισθησιολογίας στο ΓΝΘ Γεννηματάς

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το υπουργείο υγείας προκηρύσσει την πλήρωση την παρακάτω θέση ειδικευμένου ιατρού, επί θητεία, του κλάδου γιατρών Ε.Σ.Υ., για το Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Οργανική Μονάδα Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ως εξής:

Γ.Ν.Θ. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Επιμελητής Β΄ 1


Α. Για την παραπάνω θέση γίνονται δεκτοί, ως υποψήφιοι, όσοι έχουν:
- Ελληνική Ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- ʼδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
- Τίτλο ιατρικής ειδικότητας αντίστοιχο με τη θέση.
- Για το βαθμό Επιμελητή Β , η κατοχή του τίτλου ειδικότητας, για το βαθμό Επιμελητή Α , η άσκηση ειδικότητας για δύο (2) τουλάχιστον έτη και για το βαθμό του Διευθυντή, η άσκηση ειδικότητας για τέσσερα (4) τουλάχιστον έτη.

Η Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση
esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET.
Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12 μ.μ. και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.

Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, Αριστοτέλους 16 Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα . Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσης τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την παραπάνω αρμόδια υπηρεσία.

Η απόφαση-προκήρυξη αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3861/2010, στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.oagiosdimitrios.gr , κοινοποιείται στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους, ενώ αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας (dpnp_a@moh.gov.gr) καθώς και στη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
Θέση Παθολόγου ή Γενικής Ιατρικής
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Θέση Παθολόγου στι υγειονομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης
ΤΥΠΕΤ
Θέση Ιατρού Καρδιολογίας για το ΓΝ Λευκωσίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας
ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
Θέση προϊστάμενου Νοσηλευτών
ΑΠΟΣΤΟΛΗ