Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 23/05/2018

ΠΕΥΦΑ

Εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   
Η ΠΕΥΦΑ θέλει να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις παντός τύπου σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους εκτός ωραρίου λειτουργίας, ότι οι Αρχαιοφύλακες δεν θα συμμετέχουν. Είχαμε ενημερώσει άλλωστε έγκαιρα για αυτό την Πολιτική Ηγεσία.

- Πρέπει όταν οι εργαζόμενοι εργάζονται υπερωριακά εκτός ωραρίου να αμείβονται.
- Πρέπει να καταβάλλονται τέλη ώστε να μην υπάρχει απώλεια δημοσίων εσόδων.
Η ανεξέλεγκτη χρήση ‘’ όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει’’ παντός τύπου εκδηλώσεων οι οποίες προσβάλουν τα Μνημεία και τους χώρους δεν είναι αποδεκτές.

Η ΠΕΥΦΑ πέραν από τις συνεχείς ενημερώσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ζήτησε έκτακτη και επείγουσα συνάντηση για το θέμα των εκδηλώσεων από 11/05/2018. Η ενημέρωση που είχαμε από τον Υφυπουργό κο Στρατή, είναι ότι έχει καθοριστεί συνάντηση, μαζί με άλλα θέματα για τις 08/06/2018.

Έπρεπε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, να είχε άμεση προτεραιότητα την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.
Καλούμε όλους του διοργανωτές να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους εντός ωραρίου λειτουργίας των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα, κριτηρίων, μοριοδότησης και διαδικασίας πρόσληψης του προσωπικού από την ΑΕΜΥ ΑΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Το ΤΕΕ στηρίζει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
ΠΕΥΦΑ
Για την αδειοδότηση φορέα πιστοποίησης προγράμματος σπουδών για την Αστρολογία
Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Το Νέο ΔΣ του Διόφαντου
ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ