Diorismos.gr
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 20/04/2018 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ATTICA BANK

Πρακτική άσκηση για σπουδαστές των ΑΤΕΙ στην Attica Bank

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Πρακτική Άσκηση στην Attica Bank (Έναρξη Απρίλιος 2018)

Αγαπητέ/ή σπουδαστή, σπουδάστρια,
Στην Attica Bank επιδιώκουμε και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία με σπουδαστές των ΑΤΕΙ στα πλαίσια του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο email recruitment@atticabank.gr το οποίο θα παραμείνει ενεργό στη βάση μας και θα ειδοποιηθείτε εφόσον έχουμε κάποια θετική εξέλιξη σε σχέση με την αίτησή σας για πρακτική άσκηση. Ας σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου αριθμού βιογραφικών που λαμβάνουμε, θα ειδοποιηθούν μόνο οι επιτυχόντες υποψήφιοι σπουδαστές.
Στη διάρκεια της Πρακτικής άσκησης στην Attica Bank, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τις δυνατότητές σας σε πραγματικό χρόνο σε Τραπεζικές εργασίες υποστήριξης στο Δίκτυο Καταστημάτων, στους Διοικητικούς τομείς και τις Διευθύνσεις της Τράπεζας. Είναι μια εμπειρία που δεν θα βρείτε σε οποιαδήποτε αίθουσα διδασκαλίας. Οι εργασίες που θα σας ανατεθούν και θα κληθείτε να φέρετε σε πέρας όσο θα βρίσκεστε μαζί μας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να θέσετε σε εφαρμογή τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις.


Το πρόγραμμα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία απόκτησης γνώσεων και εμπειριών και γενικότερα διεύρυνσης του επαγγελματικού ορίζοντα των σπουδαστών. 6 μήνες πρακτική άσκηση μέσα από την οποία οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις βασικές αρχές λειτουργίας της τράπεζας, τις πολιτικές που εφαρμόζονται, όπως και τις αρμοδιότητες των επιμέρους τμημάτων. Ακόμα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά projects, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους στα μέλη της Τράπεζας.


Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη λίστα των σπουδαστών που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση μαζί μας θα χρειαστεί να προσκομίσετε πριν την έναρξη τα εξής:
1. Βεβαίωση από το ΤΕΙ στην οποία αναγράφεται ότι η Πρακτική σας Άσκηση είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του Πτυχίου (πρωτότυπη καθώς και μία φωτοτυπία αυτής). Στη βεβαίωση θα πρέπει να υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του ΤΕΙ.
2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
3. Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον συμπεριληφθείτε στη λίστα των επιτυχόντων σπουδαστών, κατά την έναρξη της πρακτικής θα χρειαστεί να προσκομίσετε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού:
1. Το Έντυπο με τα Στοιχεία Σπουδαστή (το οποίο παραλαμβάνετε από εμάς).
2. Τις Συμβάσεις για την Πρακτική Άσκηση (εκδίδονται από το ΤΕΙ σε τρία (3) αντίτυπα).
3. Την πρωτότυπη Βεβαίωση Απογραφής Άμεσα Ασφαλισμένου ΙΚΑ. Εφόσον δεν έχετε απασχοληθεί σε άλλη εργασία θα πρέπει να προσέλθετε στο ΙΚΑ της περιοχής σας για να σας χορηγηθεί Βεβαίωση Απογραφής Άμεσα Ασφαλισμένου ΙΚΑ προσκομίζοντας: α) Αστυνομική Ταυτότητα, β) Βεβαίωση Εργοδότη (την παραλαμβάνετε από εμάς).
4. Το Αντίγραφο του Α.Φ.Μ. Για να σας εκδοθεί Α.Φ.Μ. (σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη) θα πρέπει να προσέλθετε στην Εφορία (Δ.Ο.Υ.) της περιοχής σας κάνοντας μία αίτηση με την Αστυνομική σας Ταυτότητα.
5. Τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.). Σχετικές πληροφορίες στο www.amka.gr
Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας για την Attica Bank και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε
με τον κ. Δημήτριο Μπαρμπαριώτη και την Μ-Α Ρούσσου.
τηλ. 210-3669124, 210-3669122
(καθημερινά 08:30 - 15:00)

Διαδώστε το άρθρο


ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής E-Learning
 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ
2 Θέσεις με απόσπαση Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Νομικού
ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
23 θέσεις με μετάταξη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
7 Θέσεις με απόσπαση στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Αλιείας
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Προκήρυξη για θέση διευθυντή στο Ινστιτούτο Πετρελαϊκής Έρευνας
ΙΤΕ
Θέσεις για μητέρα SOS
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS