Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 09/05/2017

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό καινοτόμων δράσεων του δημοσίου η πρωτοβουλία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Την αξιοποίηση νέων εφαρμογών και υπηρεσιών προς τους πολίτες και ταυτόχρονα τη σημαντική μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιακών δαπανών του Οργανισμού κατά 76 % (σε απόλυτες τιμές μείωση δαπανών κατά 903.913,68 ευρώ ετησίως ή 75.326,14 ευρώ μηνιαίως) επέτρεψε η υλοποίηση δυο μελετών για την ποιοτική αναβάθμιση της δικτυακής πρόσβασης από και προς τις Υπηρεσίες του Οργανισμού. Οι δυο μελέτες υποβλήθηκαν ως προτάσεις προς την κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ από τον υπάλληλο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Βώρο Άγγελο (Μηχανικό Η/Υ & Πληροφορικής), τον Μάρτιο του 2016.

Και οι δύο Μελέτες-Προτάσεις, από το στάδιο της αρχικής ιδέας και τον αναλυτικό σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση στο πανελλήνιο δίκτυο Υπηρεσιών ΟΑΕΔ, έγιναν με ίδια μέσα του Οργανισμού (υπάλληλοι Γραφείων Πληροφορικής Περ/κων Δ/νσεων ΟΑΕΔ και Δ/νσης Μηχανογράφησης Διοίκησης ΟΑΕΔ).

Η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Καθ. Μαρία Καραμεσίνη συνεχάρη τον υπάλληλο κ. Άγγελο Βώρο, ενώ θα τον προτείνει στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες, για να του απονεμηθεί έπαινος. Επιπλέον, ο ΟΑΕΔ συμμετέχει με την πρωτοβουλία του κ. Βώρου στον διαγωνισμό που διεξάγει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (European Institute of Public Administration - EIPA) με θέμα τις πιο καινοτόμες, αποτελεσματικές και αποδοτικές δράσεις/έργα υπηρεσιών του δημόσιου τομέα για το 2017.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ » Δελτία Τύπου
Συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον υπουργό παιδείας
ΟΛΜΕ
Μην πυροβολείτε την προκήρυξη του ΕΜΣΤ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζονται προκειμένου να αναγνωριστούν οι προϋπηρεσίες για μισθολογική εξέληξη
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Σε εκκρεμότητα 220.000 συντάξεις και εφάπαξ
ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥXΩΝ
Υπέρμετρες χρώσεις δικηγόρων λόγω δυσλειτουργιών του ΕΦΚΑ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΔ