Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 06/03/2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Έκτακτη κινητοποίηση των απλήρωτων επί συμβάσει εργαζομένων σε έργα ΕΣΠΑ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ) συμπαραστέκεται και στηρίζει την έκτακτη κινητοποίηση των απλήρωτων επί συμβάσει εργαζομένων σε έργα ΕΣΠΑ του ΥΠ.ΠΟ.Α, την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017 έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας στις 09.30 π.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εμπαιγμό που υφίστανται.

Η νέα διαδικασία πληρωμών των έργων ΠΔΕ και η αλλαγή υπολόγων έχει οδηγήσει σε μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων σε συγχρηματοδοτούμενα έργα, λόγω μη έγκαιρης μέριμνας από την πλευρά του κράτους για τν αποσαφήνιση και απλοποίηση των διαδικασιών. Καταστάσεις αδιανόητες και έξω από κάθε λογική, καθώς Κυβέρνηση και αρμόδια Υπουργεία όφειλαν εγκαίρως να προετοιμάσουν τις νέες διαδικασίες πληρωμής. Για μια ακόμη φορά τα μόνο θύματα της γραφειοκρατίας και των όποιων αλλαγών στο Δημόσιο είναι οι ΙΔΟΧ εργαζόμενοι.

Ζητούμε την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων και την εξεύρεση λύσης για την εφεξής ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας των ΙΔΟΧ εργαζομένων. Ζητούμε να μην υπάρξουν ξανά φαινόμενα αναίτιων καθυστερήσεων, αλλά οι Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α να καταβάλλουν εγκαίρως τη μισθοδοσία των επί συμβάσει εργαζομένων χωρίς χρονοτριβές, προφάσεις και δικαιολογίες.

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ » Δελτία Τύπου
Συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον υπουργό παιδείας
ΟΛΜΕ
Μην πυροβολείτε την προκήρυξη του ΕΜΣΤ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζονται προκειμένου να αναγνωριστούν οι προϋπηρεσίες για μισθολογική εξέληξη
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Σε εκκρεμότητα 220.000 συντάξεις και εφάπαξ
ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥXΩΝ
Υπέρμετρες χρώσεις δικηγόρων λόγω δυσλειτουργιών του ΕΦΚΑ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΔ