Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Καριέρα » ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 26/08/2015

ΚΕΔΕ

Η ΚΕΔΕ διαψεύδει το αναληθές περιεχόμενο αναρτήσεων σε ιστοσελίδες σχετικά με δήθεν έγκριση δαπανών από το Διοικητικό της Συμβούλιο

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Κ.Ε.Δ.Ε εκφράζει την αγανάκτησή της για το ψευδές περιεχόμενο αναρτήσεων σε ορισμένες ιστοσελίδες, όπου αναληθώς αναφέρεται ότι εγκρίθηκαν σήμερα από το Δ.Σ. δαπάνες ύψους 33.600 ευρώ , που αφορούν «οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μελών του Διοικητικού και Εποπτικού της Συμβουλίου καθώς και τη μετακίνηση και διαμονή προσκεκλημένων Δημάρχων για τη συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2015».

Στις ίδιες αναρτήσεις επίσης αναφέρεται ψευδώς ότι εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 739 ευρώ, για αγορά κινητού τηλεφώνου για τις ανάγκες του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε..
Οι συντάκτες των συγκεκριμένων αναρτήσεων βιάστηκαν να προκαταλάβουν τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και με τον τρόπο αυτό δεν εκτέθηκαν μόνον οι ίδιοι προσωπικά, αλλά μαζί εξέθεσαν και τις ιστοσελίδες που εργάζονται .

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών επισημαίνουμε ότι
Πρώτον, η αλήθεια είναι ότι στο σημερινό Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. ήρθε προς έγκριση η εισήγηση της Υπηρεσίας για την έγκριση προϋπολογισθείσας δαπάνης ύψους 6.380 ευρώ, που αφορούν την κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής των 11 προσκεκλημένων Δημάρχων νησιωτικών και παραμεθόριων Δήμων, που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 26ης Αυγούστου, που είχε ως θέμα τη συζήτηση του προσφυγικού προβλήματος, παρουσία των αρμόδιων Υπουργών της Κυβέρνησης κ.κ. Τ. Χριστοδουλοπούλου και Θ. Δρίτσα, καθώς κι εκπροσώπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ξεκαθαρίζουμε ότι το ποσό των 6.380 ευρώ αφορά τον προϋπολογισμό της δαπάνης, ο υπολογισμός της οποίας έγινε με βάση όσα προβλέπονται στο Καταστατικό της Κ.Ε.Δ.Ε., κι όχι την πραγματική απολογιστική δαπάνη που θα είναι σημαντικά χαμηλότερη.

Δεύτερον, όσον αφορά τη δαπάνη για αγορά κινητού τηλεφώνου του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., ουδέποτε φυσικά εγκρίθηκε αυτό το ποσό, όπως βιάστηκαν να γράψουν κάποιοι. Η δε αναγραφή του ως θέμα στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων έγινε λανθασμένα και εκ παραδρομής από υπάλληλο της υπηρεσίας, γι’ αυτό κι αποσύρθηκε άμεσα κι εκδόθηκε ορθή επανάληψη.

Σε κάθε περίπτωση, θα εφιστούσαμε στο μέλλον να είναι όλοι περισσότερο προσεκτικοί όταν παρουσιάζουν ως ειλημμένες αποφάσεις που δεν έχουν παρθεί ποτέ από το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε..
Όμως εύλογα αναρωτιόμαστε, ποιες σκοπιμότητες υπηρετεί το συγκεκριμένο περιεχόμενο των αναρτήσεων, όταν σήμερα συζητείται στην Κ.Ε.Δ.Ε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι το προσφυγικό;

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δελτία Τύπου
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για μετάταξη υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Οι απολύσεις ΑΣΕΠιτών στους δήμους στη συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΕΣ
ΜΕΤΑ-ΟΤΑ
Αναβαθμίζονται 5 παιδικές χαρές του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την ασφάλεια των παιδιών
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επίσπευση των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητά η ΚΕΔΕ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΚΕΔΕ διαψεύδει το αναληθές περιεχόμενο αναρτήσεων σε ιστοσελίδες σχετικά με δήθεν έγκριση δαπανών από το Διοικητικό της Συμβούλιο
ΚΕΔΕ