Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 05/03/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Καταδίκη της σεξιστικής επίθεσης του Στέφανου Κασιμάτη σε ακτιβίστριες και πολιτικούς

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, καταδικάζει τη σεξιστική επίθεση του Στέφανου Κασιμάτη σε ακτιβίστριες και πολιτικούς στο άρθρο του “Προς ένα νέο ΕΑΜ” που φιλοξενήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2015 στην εφημερίδα “Η Καθημερινή”.

Στον απόηχο μίας σειράς ειδεχθών έμφυλων σεξουαλικών εγκλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως των ομαδικών βιασμών στην Ινδία και του βιασμού και της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Εζγκεετσάν Ασλάν στην Τουρκία, πιστεύουμε ότι η χρήση προβολών της “παραδειγματικής τιμωρίας” των “υστερικών” και “αντιπαθέστατων” Femen από το “αρσενικό” Ντομινίκ Στρος Καν, με τρόπο “που δεν θα μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους για τρεις μέρες¨, απέχει πολύ από πνευματώδες σχόλιο. Αντιθέτως αγγίζει τα όρια της απενοχοποίησης των πράξεων αυτών.

Όσον δε αφορά στη σύγκριση της “φάτσας” της Αμάλ Αλαμουντίν και της Νάντιας Βαλαβάνη, δεν μπορούμε παρά να τον συγχαρούμε για τη στροφή στην καριέρα του από πολιτικός συντάκτης σε πρόεδρο επιτροπής καλλιστείων, πιστεύοντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στο επίπεδο του πολιτικού και ιστορικού του λόγου.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Το ΤΕΕ διαφωνεί με την εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους διπλωματούχους μηχανικούς
ΤΕΕ
Καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα, κριτηρίων, μοριοδότησης και διαδικασίας πρόσληψης του προσωπικού από την ΑΕΜΥ ΑΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Το ΤΕΕ στηρίζει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
ΠΕΥΦΑ
Για την αδειοδότηση φορέα πιστοποίησης προγράμματος σπουδών για την Αστρολογία
Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.