Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Καριέρα » ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 09/07/2014

-

Ο Δήμος Αθηναίων έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη του Πεδίου του Άρεως

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως έχει επανειλημμένως αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο στις δημόσιες παρεμβάσεις του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, όσο και στις επίσημες επαφές που έχει πραγματοποιήσει με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ήδη από τον Ιανουάριο του 2013, έχει προτείνει στον Περιφερειάρχη Αττικής, να αναλάβουν οι υπηρεσίες του δήμου τη συντήρηση του σημαντικού αυτού πάρκου για την Αθήνα, αφού όμως εξασφαλιστούν οι ανάλογοι πόροι.

Παρά ταύτα, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, δύο φορές την εβδομάδα, προβαίνει σε ευρείας κλίμακας καθαρισμό του Πεδίου του Άρεως, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη και αρμοδιότητα.
Ο Δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη του Πεδίου του Άρεως και το έχει αποδείξει. Χωρίς περιστροφές και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, η Περιφέρεια Αττικής και η κυβέρνηση καλούνται να μεταβιβάσουν την ευθύνη του Πεδίου του Άρεως στο Δήμο Αθηναίων, αφού βεβαίως εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι πόροι. 

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δελτία Τύπου
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για μετάταξη υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Οι απολύσεις ΑΣΕΠιτών στους δήμους στη συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΕΣ
ΜΕΤΑ-ΟΤΑ
Αναβαθμίζονται 5 παιδικές χαρές του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την ασφάλεια των παιδιών
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Επίσπευση των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζητά η ΚΕΔΕ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΚΕΔΕ διαψεύδει το αναληθές περιεχόμενο αναρτήσεων σε ιστοσελίδες σχετικά με δήθεν έγκριση δαπανών από το Διοικητικό της Συμβούλιο
ΚΕΔΕ