Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 07/04/2014

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Ίδρυση οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για τους κλάδους ΠΕ05 και ΠΕ07

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

τα Δ.Σ. των επιστημονικών φορέων των κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ07 απέστειλαν επιστολή στον υπουργό παιδείας για το θέμα της ίδρυσης οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για τους κλάδους.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επανερχόμαστε στο θέμα της ίδρυσης οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για τους κλάδους οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μεταταχθούν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2013.

Τελειώνοντας το φετινό σχολικό έτος είναι πλέον φανερό σε όλους, ότι οι διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. για ίδρυση οργανικών θέσεων δόθηκαν μόνο για να πεισθούν οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων να καταθέσουν αιτήσεις υποχρεωτικής μετάταξης.

Οι παλινωδίες και ο εμπαιγμός των συναδέλφων συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις πρόχειρες και αποσπασματικές ενέργειες του Υ.ΠΑΙ.Θ. στην προσπάθειά του να αποκρύψει την παντελή έλλειψη σχεδιασμού και ελέγχου της διαδικασίας των μετατάξεων.

Εξ αιτίας της αδιαφάνειας, της προχειρότητας και της παραβίασης του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου των μετατάξεων προκλήθηκαν προβλήματα στους μεταταχθέντες εκπαιδευτικούς και στη λειτουργία των σχολείων, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με προηγούμενες επιστολές μας.
Πολλά από τα προβλήματα θα είχαν αποφευχθεί αν από την αρχή είχαν ιδρυθεί οργανικές θέσεις.

Απαιτούμε να προχωρήσετε άμεσα στην ίδρυση οργανικών θέσεων Γαλλικής (ΠΕ05) και Γερμανικής (ΠΕ07) Φιλολογίας και να καλέσετε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ορίσουν τις ομάδες σχολείων στις οποίες θα ιδρυθούν οι θέσεις αυτές.

 


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Συνθήκες γαλέρας για εργαζόμενους στη φύλαξη κρατικής επιχείρησης
Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
Νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
Το ΤΕΕ διαφωνεί με την εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους διπλωματούχους μηχανικούς
ΤΕΕ
Καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα, κριτηρίων, μοριοδότησης και διαδικασίας πρόσληψης του προσωπικού από την ΑΕΜΥ ΑΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Το ΤΕΕ στηρίζει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ