Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 17/02/2014

ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

Για το κλείσιμο των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   
Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, εκφράζουν την αγανάκτηση τους στις τακτικές της Συγκυβέρνησης, που εφαρμόζει πιστά τις Μνημονιακές Δεσμεύσεις της Τρόικα και αδιαφορεί για την τύχη των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι μπαίνουν σε καθεστώς αβέβαιης διαθεσιμότητας.

Το ξαφνικό κλείσιμο των υπηρεσιων του ΕΟΠΥΥ, καθώς και η παράδοση των κλειδιών του στον Περιφερειάρχη Υγείας, πέρα από τα προβλήματα εξυπηρέτησης που έχει δημιουργήσει σε χιλιάδες ασφαλισμένους που είχαν κλείσει τηλεφωνικά πληρωμένα ραντεβού, προκαλεί και για την αλλαγή της χρήσης της ακίνητης περιουσίας που ανήκει στο ΙΚΑ και δωρίζεται ουσιαστικά χωρίς αντίτιμο στο Υπουργείο Υγείας.

Τη στιγμή που  ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει σήμερα  πρόσβαση στην α΄ βάθμια ιατρική περίθαλψη, λόγω έλλειψης προϋποθέσεων και με την ανεργία να καλπάζει επισήμως στο 30%, τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ καταργούνται σε μια νύκτα, σαν να πρόκειται για εμπορικά πολυκαταστήματα τα οποία βρίσκονται προς ανακαίνιση.

Το μεσοδιάστημα επαναλειτουργίας των μονάδων του ΕΟΠΥΥ δεν θα είναι ένας μήνας, θα δημιουργήσει δε, τεράστια προβλήματα στους ασφαλισμένους οι οποίοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με τον νέο σχεδιασμό:
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Έχουμε τονίσει ότι η επίθεση ενάντια στην δημόσια κοινωνική ασφάλιση, δημόσια δωρεάν υγεία, εντείνεται συνεχώς, και οι μοναδικοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο θα είναι οι ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, οι ΑΝΕΡΓΟΙ, όλοι αυτοί δηλαδή που έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ συμπαρίστανται στους συναδέλφους, Διοικητικούς, Υγειονομικούς, Ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ενώνοντας τη φωνή τους για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ KAI ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ με σύγχρονες, αναβαθμισμένες παροχές υγείας.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ » Δελτία Τύπου
Συνθήκες γαλέρας για εργαζόμενους στη φύλαξη κρατικής επιχείρησης
Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
Νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
Το ΤΕΕ διαφωνεί με την εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους διπλωματούχους μηχανικούς
ΤΕΕ
Καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα, κριτηρίων, μοριοδότησης και διαδικασίας πρόσληψης του προσωπικού από την ΑΕΜΥ ΑΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Το ΤΕΕ στηρίζει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ