Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

Αιτήσεις για επιλογή εμπειρογνωμόνων για εργαστήρια Ιατρικής Απεικόνισης

31/03/2015
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, με σκοπό τη διαχείριση ενός αξιόπιστου συστήματος παροχής υπηρεσιών διαπίστευσης προς εργαστήρια, φορείς πιστοποίησης και φορείς ελέγχου.

Για την ενίσχυση της στελέχωσης κατά τη συγκρότηση των Ομάδων Αξιολόγησης, το Ε.ΣΥ.Δ. ζητεί εξωτερικούς Εμπειρογνώμονες για την αξιολόγηση Εργαστηρίων Ιατρικής Απεικόνισης.   
Τα απαιτούμενα ελάχιστα προσόντα, όπως περιγράφονται και στους πίνακες 1 και 4 του εγγράφου ΕΣΥΔ ΚΡΙΤΑ/ 02/ 03/ 27-01-2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.esyd.gr (Κανονισμοί & Έγγραφα / Κανονισμοί & Έγγραφα Aξιολογητών / Kριτήρια Αξιολογητών), είναι:
Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή τεκμηρίωση άλλης παρεμφερούς με το τεχνικό αντικείμενο των υπό αξιολόγηση δοκιμών ειδικότητας, γνώση της Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Lower) και τουλάχιστον 5ετής εμπειρία στους αντίστοιχους ή σχετικούς τομείς.
Πρόσθετα προσόντα σχετικά με θέματα ποιότητας θα αξιολογηθούν, όπως προβλέπεται στο έγγραφο ΕΣΥΔ ΚΡΙΤΑ.
Οι υποψήφιοι εξωτερικοί Εμπειρογνώμονες δεν πρέπει να παρέχουν συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές, κ.τ.λ. υπηρεσίες στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμπληρωμένη Έντυπη Αίτηση, αντίγραφο της οποίας διατίθεται από το Ε.ΣΥ.Δ. μέσω τηλεομοιοτύπου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esyd.gr (Έντυπα Αιτήσεων / Αιτήσεις Υποψηφίων Αξιολογητών/Εμπειρογνωμόνων / Αίτηση για τους Αξιολογητές/Εμπειρογνώμονες Εργαστηρίων του Ε.ΣΥ.Δ.), καθώς και σύντομο βιογραφικό σημείωμα (μέχρι 4 σελίδες), όπου να αναφέρεται σαφώς η εμπειρία ανά απεικονιστική μέθοδο (π.χ. Αξονική Τομογραφία, Μαγνητική Τομογραφία, Ποζιτρονιακή Τομογραφία, Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογραφία, Ακτινογραφία κτλ.). Η προβλεπόμενη ημερήσια αποζημίωση των Εμπειρογνωμόνων είναι 180€.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Αξιολογητών Εργαστηρίων του Ε.ΣΥ.Δ., σύμφωνα με τις Διαδικασίες του Ε.ΣΥ.Δ., η οποία θα εισηγηθεί σχετικά στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης και θα ακολουθήσει η ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν, μέχρι τις 31.03.2015, τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο Ε.ΣΥ.Δ., οδός Θησέως 7, Τ.Κ. 176 76, Καλλιθέα, τηλεομοιότυπο: 210 7204555 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  esyd@esyd.gr  με τη σημείωση: Πρόσκληση για Εμπειρογνώμονες Εργαστηρίων Ιατρικής Απεικόνισης.
Πληροφορίες: κος Ν. Πλούμπης, τηλ. 210 7204521.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
15 προσλήψεις στο Δήμο Ύδρας
16 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Λιβαδειάς
Πρόσληψη Κοινωνικού Φροντιστή στην ΕΛΕΠΑΠ για Αθήνα
Πρόσληψη ΠΕ Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης στην περιφέρεια Κρήτης
5 προσλήψεις ΠΕ Κοινωνιολόγου, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και ΔΕ Φυλάκων στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για Θεσσαλονίκη
2 προσλήψεις Εργατοτεχνίτη και Εργατών στην ΕΦΑ Δυτικής Αττικής
Πρόσληψη ΠΕ Διοικητικού - Νομικών στο Δήμο Αμυνταίου