ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ

Αποτελέσματα διαγωνισμών σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ranian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Δευ Δεκ 08, 2008 9:56 am

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ

Δημοσίευσηαπό ranian » Τρί Ιαν 27, 2009 8:21 pm

Αυτό που συμβαίνει με τους δήμους είναι απαράδεκτο!!!!!!!!Στο συγκεκριμένο δήμο βγήκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης το Δεκέμβριο από το 2006!!!!!Ενώ σε τηλέφωνα που είχα κάνει επανηλλειμένες φορές μου είχαν πει ότι ο διαγωνισμός πάει για ακύρωση..έτσι κ εγώ σταμάτησα να παίρνω τηλέφωνα.Έμαθα μόλις χθες ότι τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν!!!!Πήρα τηλέφωνο για να ενημερωθώ. Και μου έχουν βάλει 400 μόρια λιγότερα από αυτά που έπρεπε να πάρω.Το χρονικό διάστημα των ενστάσεων όπως καταλαβαίνετε έχει περάσει. Ρώτησα την κ.Φώτου (αρμόδια υπάλληλο του Δήμου) να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα πια κ μου είπε "ΔΕ ΞΕΡΩ". Ξαναρώτησα : Υπάρχει κάποιος άλλος υπάλληλος που μπορεί να με ενημερώσει; Μου απάντησε: "ΔΕ ΞΕΡΩ". Ξαναρώτησα: Μπορώ να έχω επικοινωνία με τον ίδιο τον Δήμαρχο μήπως; Απάντησε: "ΔΕ ΞΕΡΩ"!!!! Ξαναρώτησα: Τι μπορώ να κάνω τέλοσπάντων για να βαθμολογηθώ σωστά στα μόριά μου; Την απάντηση την ξέρετε... "ΔΕ ΞΕΡΩ"!!!!
Ο σκοπός ολοφάνερος!Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ! ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΕΡΟ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" Κ ΤΑ 400 ΜΟΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΟΥ!
Είναι άπειρες οι φορές που μετρούν πολύ λιγότερο τα μόρια κάποιου...για να προηγηθεί κάποιος δικός τους, σε περίπτωση που αυτός που προηγείται πραγματικά δεν το ψάξει σε βάθος!!!!!
[/u]

konti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Δευ Φεβ 02, 2009 9:12 pm

Δημοσίευσηαπό konti » Παρ Φεβ 13, 2009 1:44 pm

Αχ αυτός ο δήμος σε μία φίλη μου της αφαιρεσαν όλη την προϋπηρεσία.
Εμένα πάλι το «κουφό» δεν με βρίσκουν πουθενά. Είμαι άφαντη.(η αίτηση μου).
Άλλο που έπαιρνα το Δεκέμβρη και μου έλεγαν περιμένουμε την απάντηση από τον ΑΣΕΠ (για ακύρωση του διαγωνισμού) και τον Ιανουάριο είχαν βγει ξαφνικά από τις 23/12/2008 για να χάσουμε τις ενστάσεις.


Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες