ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Εποχικό προσωπικό, συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου.
MARIA_CH
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 24, 2014 11:30 am

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό MARIA_CH » Τρί Νοέμ 25, 2014 12:26 pm

Καλημέρα,

1ον) Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αποδείξω την προϋπηρεσία από την κοινωφελή εργασία; Με ένσημα από τον ασφαλιστικό φορέα.
Στα ένσημα του ΙΚΑ αναγράφεται ο κωδικός της ειδικότητάς του καθενός;; Υπάρχει κάποιος που να τον έχουν δήλωσει από το φορέα που εργαζόταν κάτι άλλο απο την ειδικότητά του σε τέτοιου είδους προγράμματα:?: :?:

2ον) Τι πρέπει να κάνω για να μεταφράσω ένα πτυχίο Ιταλικών στη μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Πάω απλά με το πτυχίο και το μεταφράζουν;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Giorgio78
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 697
Εγγραφή: Παρ Ιαν 09, 2009 12:13 pm

Δημοσίευσηαπό Giorgio78 » Τρί Νοέμ 25, 2014 2:55 pm

1) θα πας στο ΙΚΑ της περιόχής σου στο τμήμα του μητρώου ασφαλισμένων και θα ζητήσεις να σου δώσουν αναλυτική κατάσταση προϋπηρεσίας για ΑΣΕΠ.

2) θα βγάλεις φωτοαντίγραφο του πρωτότυπου πτυχίου και θα πας να στο επικυρώσει το ιταλικό ινστιτούτο (να με διορθώσει κάποιος αν έχει αλλάξει η διαδικασία σε αυτό το σημείο) και μετά να πας σε ένα δικηγόρο να σου επικυρώσει φωτοαντίγραφα αυτού. Το θεωρημένο αντίγραφο θα πάς για μετάφραση στο μεταφραστικό του Υπυργείου στην Ερμού, γιατί το πρωτότυπο θα στο κάνουν σουρωτήρι στο μεταφραστικό από τα πολλά συρραπτικά αν τους το πας έτσι (το πρωτότυπο).

john2110
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 30, 2010 9:31 pm

Δημοσίευσηαπό john2110 » Τρί Νοέμ 25, 2014 4:21 pm

για την προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα, χρειάζεται να κάνεις και υπεύθυνη δήλωση όπου θα γράφεις το διάστημα απασχόλησης, τον εργοδότη και την ειδικότητα.
Τα πρώτα προγράμματα κοινωφελούς το 2012 - 13 ήταν σε ΜΚΟ -ιδιωτικός τομέας.
αν ήταν τα καινούρια του ΟΑΕΔ πιστεύω μια βεβαίωση προϋπηρεσίας από οαεδ είναι αρκετή. αλλά και μια υπεύθυνη δήλωση μαζί με τα ένσημα καλή θα ήταν.
επίσης και οι μκο έδιναν βεβαίωση προϋπηρεσίας.


Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες