Αντιρρησίες συνείδησης και μοριοδότηση στο δημόσιο

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
carmelo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τρί Οκτ 19, 2010 4:10 pm

Αντιρρησίες συνείδησης και μοριοδότηση στο δημόσιο

Δημοσίευσηαπό carmelo » Τετ Οκτ 20, 2010 3:41 pm

Οι αντιρρησίες συνείδησης, για όσους δεν γνωρίζουν, δεν υπηρετούν την θητεία τους στο στρατό αλλά προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία σε δημόσιους οργανισμούς για 15 μηνες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει αυτό ως προϋπηρεσία και παίρνουν μόρια στους διάφορους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ? Πάντως αν ισχύει τελικά τότε είναι πολύ άδικο για μας που πήγαμε κανονικά φαντάροι και δεν πήραμε καθόλου προϋπηρεσία δημοσίου.

BEGGIN
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Δευ Αύγ 18, 2008 8:50 pm

Re: Αντιρρησίες συνείδησης και μοριοδότηση στο δημόσιο

Δημοσίευσηαπό BEGGIN » Τετ Οκτ 20, 2010 8:43 pm

carmelo έγραψε:Οι αντιρρησίες συνείδησης, για όσους δεν γνωρίζουν, δεν υπηρετούν την θητεία τους στο στρατό αλλά προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία σε δημόσιους οργανισμούς για 15 μηνες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει αυτό ως προϋπηρεσία και παίρνουν μόρια στους διάφορους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ? Πάντως αν ισχύει τελικά τότε είναι πολύ άδικο για μας που πήγαμε κανονικά φαντάροι και δεν πήραμε καθόλου προϋπηρεσία δημοσίου.


ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!

carmelo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τρί Οκτ 19, 2010 4:10 pm

Δημοσίευσηαπό carmelo » Πέμ Οκτ 21, 2010 9:35 pm

Πχ πολλοί απασχολούνται στα ΕΛΤΑ, στην ΔΕΗ και σε υπουργία , η ερώτηση μου είναι αν αυτοί παίρνουν μόρια για τον ΑΣΕΠ στις 15 μήνες που δουλεύουν? Δεν είναι άδικο για τους 8μηνους συμβασιούχους ? Δηλάδή να παίρνουν αυτοί 15 μήνες μόρια απλά επειδή πήγαν στρατό (που δεν πήγαν τελικώς), το θεωρείς δίκαιο?

Οι συμβάσεις των 8μηνων δεν ανανεώνονται και για να πιάσουν 15 μήνες μόρια μπορεί να περάσουν το λιγότερο 3 χρόνια. Επίσης, οι συμβασιούχοι μπαίνουν μέσω ΑΣΕΠ με μόρια. Είναι σωστό τώρα ο αντιρρησίας ή ένας γιαχοβάς να παίρνει θέσεις εργασίας από έναν συμβασιούχο χωρίς μαλιστα να πάρει την δουλειά μέσω ΑΣΕΠ?

Αν ισχύει τελικώς, οι αντιρρησίες έχουν μεγάλο προβάδισμα μορίων έναντι ενός που έχει πάει στρατό και δεν έχει προϋπηρεσία στο Δημόσιο.


Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες