Μετάταξη με βάση την εμπειρία

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
odigosDE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:30 pm

Μετάταξη με βάση την εμπειρία

Δημοσίευσηαπό odigosDE » Παρ Ιούλ 02, 2010 11:37 pm

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΩ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2001 ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ29 ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ2 ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

NATASAG
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 19, 2009 12:16 pm

Re: Μετάταξη με βάση την εμπειρία

Δημοσίευσηαπό NATASAG » Κυρ Ιούλ 04, 2010 12:37 am

odigosDE έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΩ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2001 ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ29 ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ2 ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


ΤΑ τυπικα προσοντα της θεσης που επιθυμεις τι περιλαμβανουν;;Δηλ σ' αυτη τη θεση απαιτειται απολυτηριο δημοτικούή λυκειου;;Αν ναι, αν κι εσυ εχεις απολ δημοτικουή πχ λυκειου τοτε μπορεις να κανεις αιτηση για μεταταξη.Εμπειρια δεν αναφερεται πουθενα,ισως να λαμβανεται θετικά ,δεν υποχρεωνει ομως την υπηρεσια σου να σε μεταταξει εστω και αν υπαρχει κενη οργανική θέση.

odigosDE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:30 pm

ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δημοσίευσηαπό odigosDE » Κυρ Ιούλ 04, 2010 11:08 pm

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 77 ΤΟΥ Ν. 3584/2007 ????

Αρθρο 77
Μετάταξη σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας με εμπειρία
1.Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες προβλέπεται ρητώς ότι για το διορισμό σε συγκεκριμένη κατηγορία αντί του οικείου τίτλου σπουδών αρκεί συγκεκριμένη εμπειρία ή αντί του οικείου τίτλου σπουδών αρκεί τίτλος σπουδών άλλης ειδικότητας και ορισμένη ειδίκευση ή εμπειρία στην ειδικότητα της θέσης, τα προσόντα αυτά ισχύουν και για την κάλυψη των θέσεων με μετάταξη κατά τις κείμενες διατάξεις.
2.Για τις μετατάξεις αυτές, ως χρόνος με ανώτερα τυπικά προσόντα θεωρείται αυτός που έχει διανυθεί με την εμπειρία.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 2 ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες