gmat

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
mylw
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 569
Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 5:28 pm

gmat

Δημοσίευσηαπό mylw » Πέμ Μαρ 11, 2010 2:39 pm

παιδια έχει δώσει κανεις εξετάσεις για αυτό το πτυχίο να μου πεί λεπτομέριες όπως αν διάβασε μόνος του?, πηγε σε φροντιστήριο?του φάνηκε εύκολο δύσκολο? κάποια πιθανη βιβλιογραφία.

ihatemyjob
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 20, 2009 4:58 pm

Re: gmat

Δημοσίευσηαπό ihatemyjob » Πέμ Μαρ 11, 2010 11:08 pm

mylw έγραψε:παιδια έχει δώσει κανεις εξετάσεις για αυτό το πτυχίο να μου πεί λεπτομέριες όπως αν διάβασε μόνος του?, πηγε σε φροντιστήριο?του φάνηκε εύκολο δύσκολο? κάποια πιθανη βιβλιογραφία.


γεια σου! εγω το εδωσα το καλοκαιρι. διαβασα για 2 μήνες μόνη μου χωρίς φροντιστήριο και έγραψα 620 (Το ανώτερο είναι 800). Γενικά πάνω από 600 θεωρείται καλα και πάνω από 700 εξαιρετικα. (εξαρταται και για το που το θες και τι σκορ σου ζητάνε).

Θέλει πολύ διάβασμα, αν είσαι καλή στα μαθηματικά και στα αγγλικά όμως θα δυσκολευτείς ελάχιστα. Στα πρώτα τεστ που θα λύσεις ίσως απογοητευτείς αλλά με την εξάσκηση συνεχώς θα βελτιώνεσαι. Θα σε βοηθήσει πολύ που μετα από εξάσκηση θα έχεις κατανοήσει και τι λογική που επικρατεί στο τεστ. Εγώ γενικά πάντως διάβαζα πολύ ευχάριστα γιατί δεν είναι το κλασικό διάβασμα που μαθαίνεις κατεβατά αλλά έχει τεστ που είναι challenging και έχεις το κίνητρο συνεχώς να πετυχαίνεις καλύτερο σκορ!

Εγώ διαβαζα το GMAT Review - The official guide και πήρα και από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου cd από διάφορα βιβλία για να κάνω τεστ και να βλέπω τις επιδόσεις μου σε συνθήκες ίδιες με αυτές τις εξέτασης (υπολογιστής και περιορισμένος χρόνος). Μπορείς να κάνεις και μια αναζήτηση στο google να δεις συζητήσεις για το GMAT σε forum, θα σε βοηθήσουν. Για μεταπτυχιακό το θέλεις? Αν θες κάτι άλλο ρώτα με.

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 569
Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 5:28 pm

Δημοσίευσηαπό mylw » Σάβ Μαρ 13, 2010 10:29 am

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου με καλυψες αρκετα. για μεταπτυχιακο το θελω αλλα δεν γραφει τι σκορ χρειαζετε,θα επικοινωνησω μαζι τους για να μαθω thnx anyway!


Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες