Ανακοινωση για οσους δεν εδωσαν προφορικα 2009

Θέσεις εργασίας, επικαιρότητα, απόψεις.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τρί Ιαν 13, 2015 10:04 am

Ανακοινωση για οσους δεν εδωσαν προφορικα 2009

Δημοσίευσηαπό ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΥ » Πέμ Ιαν 15, 2015 1:48 pm

Καλημέρα αν και η ωρα είναι κάπως περασμένη ,είμαι καινουργιο μέλος και ο λογος εγγραφης μου στο foroum είναι γιατί θέλω να κάνω μια ανακοίνωση.
Όσοι συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό του 2009 για τους δικαστικούς υπαλλήλους κατηγοριας ΔΕ χωρίς] να έχουν δώσει προφορικά και τους ενδιαφέρει διορισμός,ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλ.6946446942 Φωτεινή.
Σύμφωνα με την προκήρυξη η προφορική διαδικασία δεν αποτελεί μέρος της εξέτασης ,γι αυτό και ο βαθμός που δόθηκε δεν άλλαξε την σειρά επιτυχίας και απο την άλλη δεν θα γίνονται γραπτοί διαγωνισμοί γιατί ειναιδαπανηροι ,θα γίνει ενα αίτημα προς τον ΑΣΕΠ με όσους δεν έδωσαν προφορικά.Όσοι περισσοτεροι συγκεντρωθουμε στην αίτηση αυτή τόσο καλυτερα!
Οποιοσδήποτε πληροφορίες είμαι στην διάθεση σας και σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να επικοινωνησω μαζί σας.

EVAHART
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 16, 2010 4:17 pm

Δημοσίευσηαπό EVAHART » Πέμ Ιαν 22, 2015 5:34 pm

καλησπέρα φωτεινή και εγώ είμαι στους επιτυχόντες των γραπτών χωρίς να έχω δώσει προφορικά, αν και τα προφορικά ήταν καθαρά τυπικό γιατί πήραν όλοι τη ίδια βαθμολογία και επειδή είχα παει στο υπουργείο και την είχα παρακολουθήσει ακόμα και αυτόι που δεν είχαν απαντήσει άσχετα , δεν ήξεραν κτλ πήραν το ίδιο βαθμό. δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι, τώρα μετά τις εκλογές αλλά είναι κρίμα να κάνουν νέο διαγωνισμό και να μην πάρουν και τους υπόλοιπους επιτυχόντες των γραπτών. αν μπορουμε να κάνουμε κάτι ευχαρίστως. θα επικονωνήσω και τηλ μαζί σου αν ισχύει το τηλ, φιλικά ευαγγελία

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τρί Ιαν 13, 2015 10:04 am

Ανακοινωση για οσους δεν εδωσαν προφορικα 2009

Δημοσίευσηαπό ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΥ » Παρ Ιαν 23, 2015 2:11 pm

Ευαγγέλια χαίρομαι που δεν διστασες να επικοινωνησεις μαζί μου γιατί είναι αλήθεια οτι στο site που υπάρχει και μιλανε κάποια ατομα απο το υπουργειο δικαιοσύνης για το διαγωνισμο φαίνεται οτι είναι ανενεργο και δεν ξέρω πως μπορούμε να τους βρούμε.Επίσης το αίτημα που θα κάνουμε προς τον ΑΣΕΠ δεν εμπεριέχει καμια πολιτικη σκοπιμότητα και ουτε εμπλέκονται πολιτικοί.Έτσι μετα τις εκλογές αφού πούμε πόσοι είμαστε αυτοι που ενδιαφερόμαστε , ο ΑΣΕΠ θα κανει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, πόσες θέσεις είναι κενές ,τι αναγκες υπαρχουν ακόμη ,και θα μας ειδοποιήσουν.Εύχομαι να επικοινησουν και άλλοι ειτε μέσω της σελιδας ειτε στο κινητό που έχω δώσει. Εύχομαι να πάνε καλά τα πραγματα και για μας ,γιατί ουσιαστικά διαγωνίστηκαμε όπως και οι υπολοιποι και δεν περνούμε τις θεσεις καποιων

nikos 84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Τρί Μάιος 05, 2015 1:57 am

Δημοσίευσηαπό nikos 84 » Πέμ Μάιος 21, 2015 9:16 pm

καλησπέρα..η Δέσποινα 84 με προέτρεψε να κάνω εμφανή την παρουσία μου εδώ..πόσοι είμαστε μέχρι τώρα οι επιτυχόντες (εναπομείναντες);

Λουλούδης Γιώργος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2014 4:20 pm

Δημοσίευσηαπό Λουλούδης Γιώργος » Πέμ Ιουν 25, 2015 6:50 pm

Ανήκω στους δέκα εναπομείνατες επιτυχόντες ΔΕ του διαγωνισμού που δεν έχουν διοριστεί! Αν κάποιος είναι στην ίδια μοίρα ή γνωρίζει τα παιδιά που βρίσκονται στις θέσεις αυτές του πίνακα παρακαλώ θερμά να με ενημερώσουν άμεσα για συντονισμό ενεργειών ώστε να βρεθεί μια λύση και για εμάς! Με το να αδιαφορούμε και να μην επικοινωνούμε μεταξύ μας σίγουρα κάνουμε μόνοι μας τα πράγματα δυσκολότερα! Ευχαριστώ!

Despoina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τετ Οκτ 29, 2014 3:21 pm

Δημοσίευσηαπό Despoina84 » Παρ Νοέμ 06, 2015 2:54 pm

Παιδιά έχουμε κανένα νέο? Καμιά εξέλιξη?

lida.l
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2015 1:24 pm

Δημοσίευσηαπό lida.l » Κυρ Νοέμ 08, 2015 1:53 pm

Καλησπέρα σε όλους , μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ πάλι με το θέμα αυτό όταν τις προάλλες είδα αυτό
''Το ΑΣΕΠ καλεί τους αδιόριστους επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών να καταγράψουν και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του 2016.
Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)''
Η ερώτηση είναι αν μας αφοράκ εμάς? Το μόνο που ξέρω από τότε είναι οτι διορίστηκαν περίπου 230 μέχρι τώρα, θυμάμαι οτι αρχικά οι επιτυχόντες ήταν 435 κ οτι εγώ π.χ είχα τη θέση 350 (+,- ) αλλά ποτέ δεν έδωσα προφορικά.
Τραβάει χρόνια αυτή η ιστορία, μια απογοητεύεσαι μια ελπίζεις, φαντάζομαι όλοι οι εναπομείναντες σε παρόμοια κατάσταση..
Αν γνωρίζει κανείς κάτι,
Ευχαριστώ πολύ

edior
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 13, 2015 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό edior » Σάβ Νοέμ 14, 2015 1:19 pm

Μην αφήνετε το θέμα.. πιέστε.. στείλτε παντού επιστολές, emails, πάρτε τηλέφωνα... στο Υπουργείο, στους συλλόγους των υπαλλήλων.. και θυμήστε γιατί πρέπει να έχουν προτεραιότητα στις προσλήψεις οι επιτυχόντες κι ας μην έδωσαν προφορικά!Στείλτε τους και τον αρχικό πίνακα με τους επιτυχόντες!Η συνέντευξη ήταν άκυρη!Ο διαγωνισμός ήταν δύσκολος.Στα δικαστήρια γίνονται συνέχεια αποχές γιατί υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις.. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα ας το γράψει.

edior
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 13, 2015 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό edior » Παρ Ιούλ 01, 2016 12:26 am

Έχει κάποιος νεότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα;

Despoina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τετ Οκτ 29, 2014 3:21 pm

Re:

Δημοσίευσηαπό Despoina84 » Παρ Σεπ 16, 2016 4:08 pm

[quote="edior"]Έχει κάποιος νεότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα;[/quote

Ο δικηγόρος στον οποίο είχαμε απευθυνθεί σήκωσε τα χέρια ψηλά! Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Οπότε λογικά το ξεχνάμε και δεν ελπίζουμε σε κάτι!!! Θα μπουν και οι τελευταίοι που είχαν δώσει την προφορική εξέταση (εάν δεν έχουν μπει ήδη, μιας και έχω εγκαταλείψει τη συνεχή παρακολούθηση) και τελειώνει για εμάς τους υπόλοιπους εκεί.


Επιστροφή σε “ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες