ΣΟΥ ΔΕΗ εποχικο προσωπικο

Εποχικό προσωπικό, συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου.
kiouspas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Παρ Οκτ 03, 2014 2:47 pm

ΣΟΥ ΔΕΗ εποχικο προσωπικο

Δημοσίευσηαπό kiouspas » Παρ Οκτ 03, 2014 4:53 pm

Γειά σας έχω μερικές απορίες όσον αφορά τα οκταμηνα τις δεη κι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί πήρα τηλ στον ασεπ κι δε με βοήθησαν καθόλου . Πήγα να κάνω τα χαρτιά μου στο λκδμ Πτολεμαΐδας στις ειδικότητες μηχανοτεντιτη, τεχνίτη ιμάντων και μηχανοτεχνιτη αυτοκινήτων, Τους έδωσα πτυχίο του ΤΕΕ κι την απαιτούμενη άδεια εργασίας την οποία όμως την απόκτησα με το πτυχίο του ΤΕΙ κι μου λένε πως μου ακυρώνουν τα χαρτιά λόγω τις άδειας γιατί την πήρα με το πτυχίο του ΤΕΙ κι όχι με το πτυχίο του λυκείου. Όντως γίνεται να μου τα ακυρώσουν ? Διάβασα την προκυρηξει αλλά δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο για τις άδειες ή μήπως κάνω λάθος ? Στην ουσία μου είπαν να πάω να βγάλω την άδεια με το πτυχίο του λυκείου γιατί του ΤΕΙ είναι ανώτερο δλδ θα πάω να βγάλω μια άδεια την οποία είδη έχω αλλά με διαφορετικό πτυχίο είναι λογικό αυτό ?

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: Δευ Οκτ 27, 2014 7:23 pm

Re: ΣΟΥ ΔΕΗ εποχικο προσωπικο

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Παρ Νοέμ 28, 2014 9:52 pm

Φίλε σου απαντάω δύο σχεδόν μήνες μετά,μήπως και καταφέρω και σε βοηθήσω λίγο.Δηλαδή στον ΑΣΕΠ έχουν το θράσος και τ' απαιτούν να βγάλεις νέα υποδυέστερη άδεια μηχανοτεχνίτη, και τεχνίτη ιμάντων προφανώς από το "βιομηχανίας" της περιφέρειας της περιοχής σου, για να μην απορρίψουν την υποψηφιότητά σου??

Να μαντέψω ότι ΔΕΝ κατάφερες να βγάλεις την όντως υποδυέστερη άδεια μηχανοτεχνίτη βάσει ΚΑΙ του ΔΕ πτυχίου Μηχανολόγου Β κύκλου Σπουδών,γιατί στο "βιομηχανίας" ΔΕΝ επέτρεψαν κάτι τέτοιο.

Είμαι παρόμοια περίπτωση ΚΑΙ εγώ, μόνον που τυγχάνω πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ από ΑΤΕΙ , και από το 2006 απόφοιτος ΤΕΕ Β κύκλου τομέα Ηλεκτρολογίας όμως.Σχετικά πρόσφατα πήγα και έβγαλα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ καθώς και δύο βεβαιώσεις αναγγελίας που η μία εξ αυτών μου δίδει τις άδειες του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη βάσει του ΠΔ 108/2013.Ε λίγο αργότερα κίνησα να βγάλω νέα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,ήτοι νέα βεβαίωση αναγγελίας αυτή την φορά τεχνίτη ηλετρολόγου βάσει του ΔΕ πτυχίου Β κύκλου και πάλι του ΠΔ 108/2013 και μου είπαν στο "βιομηχανίας" της περιφέρειάς μου ότι αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Ότι δηλαδή ΔΕΝ επιτρέπεται να βγάλω υποδυέστερη άδεια Ηλεκτρολόγου,γιατί μπορώ μεν να προβιβαστώ από αρχιτεχνίτης σε εργοδηγό πχ αλλά κατηγορηματικά ΟΧΙ τ' αντίθετο και επίσης ότι στον ΑΣΕΠ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δεχτούν την βεβαίωση αναγγελίας Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη του πτυχίου μου ΑΤΕΙ αν επιθυμώ να διεκδικήσω μία θέση Ηλεκτρολόγου επιπέδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να πουν και ένα τραγούδι.

Φίλε ΑΝ σε επόμενη ΣΟΧ ή ακόμη καλύτερα ΣΑΧ αορίστου χρόνου προκήρυξη επιθυμείς την διεκδίκηση θέσης επιπέδου ΔΕ, ΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ "ΤΡΙΨΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ" ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ" . Τους είχα πάρει πριν λίγες ημέρες τηλέφωνο , τους τα είπα όπως σου τ' ανέφερα παραπάνω και ΔΕΝ ήξεραν να μου απαντήσουν,βραχυκύκλωσαν.

Τι "φρούτα" είναι αυτοί βρε?Έχουμε δικαιώματα και με φασιστικό τρόπο εκεί στον ΑΣΕΠ, μας τα καταργούν?

ΥΓ

Έχω κάνει τα χαρτιά μου σε προκήρυξη της ΔΕΗ για οχτάμηνα που η προθεσμία λήγει σήμερα,για την διεκδίκηση ΔΕ θέσης Ηλεκτρολόγου.Πήρα γραμμή και από το τμήμα Βιομηχανίας της περιφέρειάς μου να το κάνω.

Ιωάννης Μπάκας
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: Δευ Οκτ 27, 2014 7:23 pm

Re: ΣΟΥ ΔΕΗ εποχικο προσωπικο

Δημοσίευσηαπό Ιωάννης Μπάκας » Δευ Δεκ 01, 2014 10:05 pm

Επειδή παραπάνω ήμουν λίγο πιό αιχμηρός από ότι ίσως θα 'πρεπε όσον αφορά τον ΑΣΕΠ και πιθανόν να τους αδίκησα,σας δημοσιεύω μικρό τμήμα της απάντησης του φορέα αυτού σε απορίες μου!:

Όσον αφορά την άδεια άσκησης επαγγέλματος εφόσον ο νόμος ορίζει ότι η χορήγησή της γίνεται βάσει εμπειρίας και του απαιτούμενου τίτλου σπουδών το ΑΣΕΠ και οι φορείς που ελέγχουν τις αιτήσεις δεν μπορούν να παραβλέψουν τον νόμο.
Ωστόσο αν ο φορέας που σας έχει χορηγήσει την άδεια που έχετε μπορεί να σας δώσει βεβαίωση ότι η άδεια που έχετε είναι συναφής με την άδεια που ζητά η προκήρυξη τότε μπορεί και να εξεταστεί από τον έλεγχο.

kiouspas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Παρ Οκτ 03, 2014 2:47 pm

Δημοσίευσηαπό kiouspas » Τετ Δεκ 10, 2014 10:47 pm

φιλε ιωαννη τωρα ειδα το μνμ σου τλκ ενταξει τα δεχοντε τα χαρτια ετσι οπως τα λες ειναι, απλα ο τεμεαρχης πρωσοπικου (αν θυμαμαι καλα) ηταν αυτος που μου ελεγε οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου στο λκδμ πτολεμαιδας οτι δε μου παιρνει τα χαρτια κι οτι εγω ειμαι πονηρος που πηγα να κανω κατι τετοιο κι πως δεν ηταν δικαιο για τους αλλους της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης αλλα τελικα τα πηρε


Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες