Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Εποχικό προσωπικό, συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου.
MICHELITO
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Τετ Μάιος 16, 2012 9:07 am

Δημοσίευσηαπό MICHELITO » Τετ Ιούλ 11, 2012 5:23 pm

Πρόκειται για τους πλέον στημένους διαγωνισμούς,δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα σήμερα.Με πέταξαν έξω με την δικαιολογία της ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,δεν υπάρχει τεοια περιπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο ,απλά ήθελαν να μπουν οι δικοί τους..........Μεγάλη απάτη μιλάμε...

john2110
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 30, 2010 9:31 pm

Δημοσίευσηαπό john2110 » Πέμ Ιούλ 12, 2012 3:01 am

MICHELITO έγραψε:Πρόκειται για τους πλέον στημένους διαγωνισμούς,δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα σήμερα.Με πέταξαν έξω με την δικαιολογία της ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,δεν υπάρχει τεοια περιπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο ,απλά ήθελαν να μπουν οι δικοί τους..........Μεγάλη απάτη μιλάμε...

περίεργο ακούγεται, τι εννοουν με αυτο? εσύ θα κάνεις ένσταση?

and5155
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2010 1:34 pm

Δημοσίευσηαπό and5155 » Πέμ Ιούλ 12, 2012 7:44 pm

MICHELITO κανε ενσταση.!!!Μην το αφησεις ετσι!!!Τα προγραμματα κοινωφελους εργασιας ειναι απαραδεκτα οσον αφορα τη μοριοδοτηση των υποψηφιων.Δεν ειναι δυνατον να μην υπολογιζει επακριβως τους μηνες ανεργιας και βαθμο πτυχιου του καθε υποψηφιου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορει να μπαινει ενας υποψηφιος με 30μηνες ανεργιας στην ιδια θεση με εναν υποψηφιο με 1μηνα ανεργιας, επειδη μονο και μονο και οι δυο ανηκουν σε ηλικια κατω των 30ετων.ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι στα κοινωφελους βγαζουν 50 με 55 μορια και μετα γινεται επιλογη βαση της μεγαλυτερης ηλικιας υποψηφιου διοτι και ενα ενα να παρουν τα κριτηρια παλι ισοβαθμουν οι υποψηφιοι και καταληγουν στην τελευταια λυση που ειναι η επιλογη του μεγαλυτερου σε ηλικια υποψηφιου!!!!!!Τι να πω.....!!!!Θα ηθελα πολυ να δω ποια ''επιτροπη σοφων'' εβγαλε αυτα τα κριτηρια μοριδοτησης για τα κοινωφελους προγραμματα.Ενα προγραμμα εργασιας που αποσκοπει στην παροχη εργασιας σε ασθενεις ομαδες θα επρεπε να προσμετρα κατα κυριο λογο την μεγαλυτερη ανεργια σε μηνες του υποψηφιου,τους βαθμους πτυχιων και την οικονομικη κατασταση του υποψηφιου, αλλα δυστυχως για αλλη μια φορα τα βουλυευτικά γραφεια θα κανουνε χρυσες δουλειες!!!Ντροπή και αισχος!!!!!!!!!!!!Ειναι τυχαιο πως τα προγραμματα αυτεπιστασιας που ητανε καθαρα αντικειμενικα στη μοριοδοτηση των υποψηφιων αλλα και αντικειμενικοτατα, οτι ακομα δεν εχουν εκδοθει τα οριστικα αποτελεσματα απο το Μαρτιο????????????????????????Δεν τα εκδοσανε ακομη διοτι βγηκαν πρωτοι στις λιστες οσοι ειχανε αναγκη για δουλεια και δεν ηταν οι αυλικοι των βουλευτων και των δημαρχων..

lenaki_pan
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Παρ Μάιος 28, 2010 12:48 pm

Δημοσίευσηαπό lenaki_pan » Παρ Ιούλ 20, 2012 11:47 pm

Nα ρώτήσω αν ο μισθός για τα κοινωφελή είναι 625 μικτά ή καθαρά??

MORNOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 10, 2012 7:01 pm

Δημοσίευσηαπό MORNOS » Δευ Ιούλ 23, 2012 5:33 pm

Λένε ότι είναι καθαρά.

zoug100
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 23, 2008 12:49 pm

Δημοσίευσηαπό zoug100 » Δευ Ιούλ 23, 2012 10:24 pm

Παιδια μια ερωτηση.

Θα κανω αιτηση για την κοινωφελη εργασια και θελω να ρωτησω το εξης.

Σκοπευω να δηλωσω θεσεις ΤΕ,ΔΕ και ΥΕ.

Θα καταθεσω το πτυχιο του ΤΕΙ και το απολυτηριο του Γενικου Λυκειου.

Δεν βρισκω ομως καπου το απολυτηριο τριταξιου Γυμνασιου που χρειαζεται για καποιες απο τις θεσεις ΥΕ που σκοπευω να δηλωσω.
Λετε να εχω προβλημα; Εννοειται οτι αφου εχω απολυτηριο λυκειου και πτυχιο ΤΕΙ, αρα θα εχω τελειωσει και Γυμνασιο :D

Πηγα στο Γυμνασιο μου να εκδωσω αντιγραφο του απολυτηριου, αλλα επειδη ειναι καλοκαιρι η γραμματεια του σχολειου ανοιγει μονο Πεμπτη πρωι και οι αιτησεις ληγουν την Τεταρτη.

Απλα ρωταω αν δεν το καταθεσω το απολυτηριο Γυμνασιου, μηπως εχω προβλημα με την αιτηση.

Μια γνωστη μου που δουλευει εκει που παραλμαβανουν τις αιτησεις πμου ειπε οτι το απολυτηριο λυκειου με καλυπτει και δεν χρειαζεται απολυτηριο γυμνασιου αφπυ αποδεικνυεται αυτοματα με το απολυτηριο Λυκειου.

MICHELITO
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Τετ Μάιος 16, 2012 9:07 am

Δημοσίευσηαπό MICHELITO » Παρ Ιούλ 27, 2012 5:52 pm

and5155 έγραψε:MICHELITO κανε ενσταση.!!!Μην το αφησεις ετσι!!!Τα προγραμματα κοινωφελους εργασιας ειναι απαραδεκτα οσον αφορα τη μοριοδοτηση των υποψηφιων.Δεν ειναι δυνατον να μην υπολογιζει επακριβως τους μηνες ανεργιας και βαθμο πτυχιου του καθε υποψηφιου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορει να μπαινει ενας υποψηφιος με 30μηνες ανεργιας στην ιδια θεση με εναν υποψηφιο με 1μηνα ανεργιας, επειδη μονο και μονο και οι δυο ανηκουν σε ηλικια κατω των 30ετων.ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι στα κοινωφελους βγαζουν 50 με 55 μορια και μετα γινεται επιλογη βαση της μεγαλυτερης ηλικιας υποψηφιου διοτι και ενα ενα να παρουν τα κριτηρια παλι ισοβαθμουν οι υποψηφιοι και καταληγουν στην τελευταια λυση που ειναι η επιλογη του μεγαλυτερου σε ηλικια υποψηφιου!!!!!!Τι να πω.....!!!!Θα ηθελα πολυ να δω ποια ''επιτροπη σοφων'' εβγαλε αυτα τα κριτηρια μοριδοτησης για τα κοινωφελους προγραμματα.Ενα προγραμμα εργασιας που αποσκοπει στην παροχη εργασιας σε ασθενεις ομαδες θα επρεπε να προσμετρα κατα κυριο λογο την μεγαλυτερη ανεργια σε μηνες του υποψηφιου,τους βαθμους πτυχιων και την οικονομικη κατασταση του υποψηφιου, αλλα δυστυχως για αλλη μια φορα τα βουλυευτικά γραφεια θα κανουνε χρυσες δουλειες!!!Ντροπή και αισχος!!!!!!!!!!!!Ειναι τυχαιο πως τα προγραμματα αυτεπιστασιας που ητανε καθαρα αντικειμενικα στη μοριοδοτηση των υποψηφιων αλλα και αντικειμενικοτατα, οτι ακομα δεν εχουν εκδοθει τα οριστικα αποτελεσματα απο το Μαρτιο????????????????????????Δεν τα εκδοσανε ακομη διοτι βγηκαν πρωτοι στις λιστες οσοι ειχανε αναγκη για δουλεια και δεν ηταν οι αυλικοι των βουλευτων και των δημαρχων..
Έκανα ένσταση αλλά απάντηση θα πάρω σε κανά μήνα ,εν τω μεταξύ οι προσλήψεις έγιναν και δουλεύουν κανονικά,οπότε τζίφος.....

lifeinmono
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2008 5:34 pm

Δημοσίευσηαπό lifeinmono » Παρ Αύγ 03, 2012 12:01 am

Οσοι υπέβαλλαν συμμετοχη στον φορέα «Όμιλος UNESCO Πειραιά και νήσων» ΚΟΧ 30.905/01/2012 να υποβάλλουν ένσταση στον ΑΣΕΠ μέχρι 03/08. Σε 2 υποψήφιους έτων 40 και 43 τους έβαλαν στην κατηγορία "Νέοι έως 30 ετών" και τους πριμοδότησαν με 25 μόρια! Πήρα στον φορέα,παραδέχτηκαν το λάθος τους αλλα δεν θα κάνουν καμία κίνηση να το διορθώσουν! Μου είπαν να κάνω ένσταση στον ΑΣΕΠ. Δεν ανήκω στους υποψηφίους αλλά είναι κρίμα να γίνει τέτοια καταφανής αδικία σε συμπολίτες μας. Κοιτάξτε τις θεσεις 1 και 94: http://www.unescopireas.gr/images/stori ... _VATHM.xls Οι δυο αυτοι υποψήφιοι είναι και στους προσληπτέους.

lifeinmono
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2008 5:34 pm

Δημοσίευσηαπό lifeinmono » Παρ Αύγ 03, 2012 9:55 am

Διόρθωση: Οι θέσεις στο παραπάνω σύνδεσμο είναι οι 1 και 101.

and_
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Δευ Αύγ 13, 2012 10:59 am

Δημοσίευσηαπό and_ » Πέμ Αύγ 16, 2012 8:20 pm

1-Mε τον τροπο που ανακοινωνουν τα αποτελεσματα μονο διαφανεια και "διαυγεια" δεν υπαρχει
καθως μπορεις να δεις τα μορια σου αλλα δεν μπορεις να δεις ποσα μορια ειχε καποιος που σου πηρε την θεση και ποσο ηταν η βαση για εκεινη την θεση! :shock:
οι επιτυχοντες ανακοινωνονται μονο ονομαστικα χωρις τα μορια διπλα..

2-Οδηγιες αν γνωριζει κανεις παρακαλω να βοηθησει στην συμπληρωση του κοχ
στο Ε (τυπικα προσοντα) γραφεις πχ για τους υπολογιστες "πιστοποιητικο γνωσης Η/Υ η "πτυχιο ecdl " η κατι παρομοιο κ ιδια περιπτωση με την ξενη γλωσσα
-Σε αλλα αναγραφει "πτυχιο η διπλωμα.." εχω πιστοποιητικο αποφοιτησης που αναγραφει κατω οτι εχει θεση πτυχιου αν το γραψω σαν πιστοποιητικο παιζει κ να μην το δεχτουν? :?: :?

υ.γ.Μια μεγαλη μουντζα για τους αναιδεστατους κομματοδιορισμενους υπαλληλους στην εφορια και τον δημο
μονη οαση σε ολη την διαδικασια τα παιδια στα κεπ

lina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 09, 2012 3:01 pm

Δημοσίευσηαπό lina84 » Σάβ Αύγ 18, 2012 1:04 am

lifeinmono έγραψε:Οσοι υπέβαλλαν συμμετοχη στον φορέα «Όμιλος UNESCO Πειραιά και νήσων» ΚΟΧ 30.905/01/2012 να υποβάλλουν ένσταση στον ΑΣΕΠ μέχρι 03/08. Σε 2 υποψήφιους έτων 40 και 43 τους έβαλαν στην κατηγορία "Νέοι έως 30 ετών" και τους πριμοδότησαν με 25 μόρια! Πήρα στον φορέα,παραδέχτηκαν το λάθος τους αλλα δεν θα κάνουν καμία κίνηση να το διορθώσουν! Μου είπαν να κάνω ένσταση στον ΑΣΕΠ. Δεν ανήκω στους υποψηφίους αλλά είναι κρίμα να γίνει τέτοια καταφανής αδικία σε συμπολίτες μας. Κοιτάξτε τις θεσεις 1 και 94: http://www.unescopireas.gr/images/stori ... _VATHM.xls Οι δυο αυτοι υποψήφιοι είναι και στους προσληπτέους.


το 1 γεννήθηκε το 1976 άρα είναι 36 χρονών. όχι 40. ο δεύτερος είναι όντως 43. και πάλι λάθος είναι η μοριοδότηση. λογικά θα κάνουν ένσταση αυτοί που αδικήθηκαν.

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 569
Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 5:28 pm

Δημοσίευσηαπό mylw » Δευ Αύγ 20, 2012 5:27 pm

στο εντυπο ΚΟΧ1 στον πίνακα Ε ΤΥΠΙΚΑ (και τυχόν πρόσθετα) ΠΡΟΣΟΝΤΑ και στο πίνακα ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ βάζουμε ουσιαστικά τα ίδια δικαιολογητικά?
Επίσης αν και δεν ζητάει πουπηρεσία αν τη βάλω μετράει ή τσάμπα κόπος?

lifeinmono
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2008 5:34 pm

Δημοσίευσηαπό lifeinmono » Τρί Αύγ 21, 2012 2:23 pm

mylw έγραψε:στο εντυπο ΚΟΧ1 στον πίνακα Ε ΤΥΠΙΚΑ (και τυχόν πρόσθετα) ΠΡΟΣΟΝΤΑ και στο πίνακα ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ βάζουμε ουσιαστικά τα ίδια δικαιολογητικά?
Επίσης αν και δεν ζητάει πουπηρεσία αν τη βάλω μετράει ή τσάμπα κόπος?


Στον πίνακα Ε γραφεις μόνο τα προσοντα που απαιτουνται για την συγκεκριμενη θέση που δηλώνεις. Στον καταλογο συνημμενων δικαιολογητικων γράφεις όλα τα έγγραφα που καταθέτεις με τη σειρα που τα έχεις αριθμήσει. Η εμπειρία αν δεν είναι στα απαιτούμενα προσόντα δεν έχει κανένα νόημα να την γράψεις.Δεν ειναι στα βαθμολογούμενα κριτήρια, άρα δεν παίρνεις μόρια.

lifeinmono
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2008 5:34 pm

Δημοσίευσηαπό lifeinmono » Τρί Αύγ 21, 2012 2:28 pm

lina84 έγραψε:
lifeinmono έγραψε:Οσοι υπέβαλλαν συμμετοχη στον φορέα «Όμιλος UNESCO Πειραιά και νήσων» ΚΟΧ 30.905/01/2012 να υποβάλλουν ένσταση στον ΑΣΕΠ μέχρι 03/08. Σε 2 υποψήφιους έτων 40 και 43 τους έβαλαν στην κατηγορία "Νέοι έως 30 ετών" και τους πριμοδότησαν με 25 μόρια! Πήρα στον φορέα,παραδέχτηκαν το λάθος τους αλλα δεν θα κάνουν καμία κίνηση να το διορθώσουν! Μου είπαν να κάνω ένσταση στον ΑΣΕΠ. Δεν ανήκω στους υποψηφίους αλλά είναι κρίμα να γίνει τέτοια καταφανής αδικία σε συμπολίτες μας. Κοιτάξτε τις θεσεις 1 και 94: http://www.unescopireas.gr/images/stori ... _VATHM.xls Οι δυο αυτοι υποψήφιοι είναι και στους προσληπτέους.


το 1 γεννήθηκε το 1976 άρα είναι 36 χρονών. όχι 40. ο δεύτερος είναι όντως 43. και πάλι λάθος είναι η μοριοδότηση. λογικά θα κάνουν ένσταση αυτοί που αδικήθηκαν.


Έχεις δίκιο.Έβλεπα ταυτόχρονα και άλλους πίνακες και έγραψα εκ παραδρομής λάθος ηλικία. Όπως και να χει η μοριοδότηση έχει υπολογιστεί λάθος και στους δυο.

lenaki_pan
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Παρ Μάιος 28, 2010 12:48 pm

Δημοσίευσηαπό lenaki_pan » Τρί Αύγ 21, 2012 3:51 pm

Έχω κάνει αίτηση για κοχ..οι αιτήσεις λήγανε 29 Ιουνίου κι ακόμα περιμένω αποτελέσματα!!


Επιστροφή σε “ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες