Προκήρυξη Πυροσβεστικής

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
anton_19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anton_19 » Τρί Οκτ 25, 2011 6:29 pm

kondilakias έγραψε:
chris1561985 έγραψε:boy δηλαδη εσυ κρινεις ενα ατομο απο το αν εχει τατουαζ ? κανονικα δεν θα επρεπε πουθενα να υπαρχει τετοιος νομος οχι παντου οπως λες..ημαρτον δηλαδη...και θα δεις οτι καποια στιγμη θα καταργηθει αυτη η παπαρδ...ελα..μονο στο κολοχ...ανιο π[ου λεγεται ελλαδα υπαρχουν και τηρουνται αυτοι οι γελιοι νομοι ...ενω αλλοι παραβλεπονται..αυτα.

κοιτα με ολο τον σεβασμο.δεν ειπα να ειναι ομορφος η ομορφη τιποτα τετοιο.εννοω πως καποια επαγγελματα πρεπει να ειπαρχει καποιο φασμα στις ιδιαιτεροτητες.φαντασου εναν ιερεα να εχει τατοο στο λαιμο και να εχει και λιπλοσ στα χειλια του.δεν ειναι σωστο.και θα αποριφτει απο αυτο το επαγγελμα.αν θελει μπορει να βρει κατι αλλο που του ταιριαζει.δε κατακρινουμε κανεναν.ετσι και η αστυνομια δε δεχεται τατου.δε παει.αν θες τραβα κατι αλλο κανε αλλο επαγγελμα δε χαθηκε και ο κοσμος.τοτε να καταργησουμε και το υψος και το βαρος,και να βαζαμε στο σωμα και ατομα με σωματικα προβληματα.ξερεις τι θα γινοταν τοτε? θα ειχε δικαιωμα να κανει χαρτια και καποιο ατομο με αναπηρια.και θα βαζαμε αυτα τα ατομα να κανουν μια δουλεια που θα τους δυσκολευε πολυ.ενω μπορουμε εμεις και η κοινωνια να τους βρει εργασια που να αρμοζει σε αυτα. σε γραφειο κ.λ

δηλαδή εσύ ρε φίλε για να καταλάβω ετσι σχηματίζεις γνώμη για έναν ο οποίος έχει ταττου?Μην τρελαθούμε εντελώς.Α κ κατι ακομα προς τους φίλους που έχουν τατουαζ ο αποκλεισμός υποψηφίων που φέρουν δερματοστιξία “τατουάζ” στο σώμα τους, ως περιορισμός στην επιλογή και την άσκηση τους επαγγέλματος του Ειδικού Φρουρού, αντίκειται στο άρθρο 5 παρ.1 του Συντάγματος που κατοχυρώνει την προσωπική και οικονομική ελευθερία ως ατομικό δικαίωμα, καθώς και στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας (άρθρα 4 παρ.1 και 25 παρ.1). όσο για τα σωματικά προβλήματα κ.α. που αναφέρεις υπάρχουν κ τα αθλήματα μετά κ οποίος πάει στα πολιτικά δικαστήρια θα κερδίσει υπάρχει ήδη απόφαση για πυροσβέστη το 2008 που δικαιώθηκε

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τρί Οκτ 25, 2011 8:02 pm

Bασικά ρε κονδυλάκια τράβα μάθε ορθογραφία και μετά έλα κρίνε τον άλλον που έχει κάνει τατουάζ.. :lol:

ειπάρχει = υπάρχει
αποριφτεί = απορριφθεί!

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Τρί Οκτ 25, 2011 11:18 pm

Εσύ ψάχνεις τρόπους για να κοπεί κάποιος που το αξίζει δηλαδή...

Η αστυνομία δεν δέχεται τατουάζ αλλά έχει κριθεί αντισυνταγματικό και όποιος το πηγαίνει για δικαστικά δικαιώνεται,απλά χάνει χρόνο και χρήμα! μπαίνει σε επόμενη προκήρυξη και δεν χρειάζεται να έχει τα μόρια που αντιστοιχούν στους επιτυχόντες[/quote]

δεν παιζει αυτο . εχω εναν ξαδερφο που κοπηκε απο εφ και τωρα ειναι στην οικοδομη. εγω που ειμαι κοντος 1,60 τι πρεπει να κανω να κανω δικαστηρια και να μπω στην επομενη που μαζευω τα μορια. βαθμο λυκειου 18,3 πτυχιο αγγλικα γαλικα.κλπ. δεν ειχα το υψος τι να κανω?αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο?αλλα οτι μας συμφερει. εγω δε θελω να μπω γιατι δεν το αξιζω.γιατι δεν εχω τα κριτηρια. και πολλοι απο εσας δεν εχουν τα κρητιρια και θελετε με δικαστηρια και τετοια να παρετε μια θεση.αλλα οτι και να λεω μαριγουλα μαριγω.....

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Οκτ 26, 2011 1:57 am

kondilakias έγραψε:Εσύ ψάχνεις τρόπους για να κοπεί κάποιος που το αξίζει δηλαδή...

Η αστυνομία δεν δέχεται τατουάζ αλλά έχει κριθεί αντισυνταγματικό και όποιος το πηγαίνει για δικαστικά δικαιώνεται,απλά χάνει χρόνο και χρήμα! μπαίνει σε επόμενη προκήρυξη και δεν χρειάζεται να έχει τα μόρια που αντιστοιχούν στους επιτυχόντες

δεν παιζει αυτο . εχω εναν ξαδερφο που κοπηκε απο εφ και τωρα ειναι στην οικοδομη. εγω που ειμαι κοντος 1,60 τι πρεπει να κανω να κανω δικαστηρια και να μπω στην επομενη που μαζευω τα μορια. βαθμο λυκειου 18,3 πτυχιο αγγλικα γαλικα.κλπ. δεν ειχα το υψος τι να κανω?αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο?αλλα οτι μας συμφερει. εγω δε θελω να μπω γιατι δεν το αξιζω.γιατι δεν εχω τα κριτηρια. και πολλοι απο εσας δεν εχουν τα κρητιρια και θελετε με δικαστηρια και τετοια να παρετε μια θεση.αλλα οτι και να λεω μαριγουλα μαριγω.....[/quote]

Είμαι ειδικός φρουρός από πέρσι και υπήρχανε παιδιά που δικαιώθηκαν με απόφαση δικαστηρίου και δώσανε αθλήματα κτλπ,τώρα πως κόπηκε ο ξάδερφος σου και γιατί δεν το κυνήγησε μην ρωτάς εμένα αλλά αυτόν...

Εσύ που είσαι 1.60 να βρεις κάποια άλλη δουλειά και να μην ανακατεύεσαι με προκηρύξεις που είσαι νομικά ακατάλληλος!

Πήγαινε στα δικαστήρια και κυνήγησε το εμάς για ποιο λόγο μας ζαλίζεις ? :roll:

puromakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό puromakis » Τετ Οκτ 26, 2011 10:30 am

ρε μην τρωγεστε μεταξυ σας!!! :shock:
κανα νεο απ' τη προκηρυξη εχουμε?
προχωραει??

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Τετ Οκτ 26, 2011 2:35 pm

osfp7 έγραψε:
kondilakias έγραψε:Εσύ ψάχνεις τρόπους για να κοπεί κάποιος που το αξίζει δηλαδή...

Η αστυνομία δεν δέχεται τατουάζ αλλά έχει κριθεί αντισυνταγματικό και όποιος το πηγαίνει για δικαστικά δικαιώνεται,απλά χάνει χρόνο και χρήμα! μπαίνει σε επόμενη προκήρυξη και δεν χρειάζεται να έχει τα μόρια που αντιστοιχούν στους επιτυχόντες

δεν παιζει αυτο . εχω εναν ξαδερφο που κοπηκε απο εφ και τωρα ειναι στην οικοδομη. εγω που ειμαι κοντος 1,60 τι πρεπει να κανω να κανω δικαστηρια και να μπω στην επομενη που μαζευω τα μορια. βαθμο λυκειου 18,3 πτυχιο αγγλικα γαλικα.κλπ. δεν ειχα το υψος τι να κανω?αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο?αλλα οτι μας συμφερει. εγω δε θελω να μπω γιατι δεν το αξιζω.γιατι δεν εχω τα κριτηρια. και πολλοι απο εσας δεν εχουν τα κρητιρια και θελετε με δικαστηρια και τετοια να παρετε μια θεση.αλλα οτι και να λεω μαριγουλα μαριγω.....

Είμαι ειδικός φρουρός από πέρσι και υπήρχανε παιδιά που δικαιώθηκαν με απόφαση δικαστηρίου και δώσανε αθλήματα κτλπ,τώρα πως κόπηκε ο ξάδερφος σου και γιατί δεν το κυνήγησε μην ρωτάς εμένα αλλά αυτόν...

Εσύ που είσαι 1.60 να βρεις κάποια άλλη δουλειά και να μην ανακατεύεσαι με προκηρύξεις που είσαι νομικά ακατάλληλος!

Πήγαινε στα δικαστήρια και κυνήγησε το εμάς για ποιο λόγο μας ζαλίζεις ? :roll:[/quote]
δε κυνηγαω τιποτα. και εσεις που εχετε τατοο πρεπει να κοβεστε οπως και αυτοι με το υψος πχ εγω οπως με το βαρος το ιδιο.βρηκατε ολοι τωρα τα δικαστηρια πορτα για να φατε καμια θεση κανενος. εγω κανω 2 δουλειες απ εξω ξερω 2 τεχνες, αλλοι ειναι οι τεμπεληδες μου δεν εχουν ικανοτητα για εργασια και θελουν να πιασουν δημοσιουπαλιλικι για να βολευτουν. και πανε στα δικαστηρια για τατοο για το υψος βαρος αθληματα.η αληθεια ποναει.απλα δε ξερετε να χανετε και ζητατε ρουσφετια μεσω δικαστηριων.παλια βαζαν υπουργο στεγνα τωρα εχουμε τα δικαστηρια και μιλαει το μεσο και το κανουνιζουμε το πραγμα να πουμε.ετσι ειναι οι δουλειες εχουν καποια φασματα για να περασεις. πρεπει να το κανουμε κολ...!@!#νιο ?

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Τετ Οκτ 26, 2011 2:42 pm

ο νομος πρεπει να περναει σε ολους και ΟΛΕΣ.το τονιζω ο ολες γιατι εκει υπαρχουν πιο μεγαλα προβληματα.υψος αθληματα με μεσω οι πιο πολλες.
να γραψω αυτο και τελος. προς και τους ανδρες ε,.φ πρεπει να τους εκπαιδευουν σωστα και οχι να εχουν αυτη την συμπεριφορα την λοκατζιδικη γυαλι τσιχλα οταν ρωτας κατι.επιδη κανανε μια θητεια στις ε,δυναμεις εγινε και κατι.ισως να ηταν καλητερα να περναν ατομα μονο με λυκειο βαθμο και πτυχια και οχι με απολυτηρια στρατου λοκ ντοκ και λοιπα.
η αληθεια ποναει λοιπον.αυτα απο μενα
αν μιλησουμε για το θεμα μας και μη ξεφευγουμε.
φιλικα μιλτος

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Οκτ 26, 2011 3:39 pm

Δεν τρώγομαι με κανέναν,απλά απαντάω στον άσχετο

τα αποτελέσματα θα βγούνε στα μέσα του επόμενου μήνα

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Οκτ 26, 2011 5:57 pm

kondilakias έγραψε:ο νομος πρεπει να περναει σε ολους και ΟΛΕΣ.το τονιζω ο ολες γιατι εκει υπαρχουν πιο μεγαλα προβληματα.υψος αθληματα με μεσω οι πιο πολλες.
να γραψω αυτο και τελος. προς και τους ανδρες ε,.φ πρεπει να τους εκπαιδευουν σωστα και οχι να εχουν αυτη την συμπεριφορα την λοκατζιδικη γυαλι τσιχλα οταν ρωτας κατι.επιδη κανανε μια θητεια στις ε,δυναμεις εγινε και κατι.ισως να ηταν καλητερα να περναν ατομα μονο με λυκειο βαθμο και πτυχια και οχι με απολυτηρια στρατου λοκ ντοκ και λοιπα.
η αληθεια ποναει λοιπον.αυτα απο μενα
αν μιλησουμε για το θεμα μας και μη ξεφευγουμε.
φιλικα μιλτος

για τους πτυχιούχος η αστυνομία βγάζει άλλη προκήρυξη στην οποία ζητάει συγκεκριμένες ειδικότητες(χημικούς,νομικούς κτλπ)

Για να μιλάς έτσι για τις ειδικές δυνάμεις φαντάζομαι πως είσαι κομμένος,τι να κάνουμε...ότι δεν μπόρεσες να κάνεις εσύ το κάνανε άλλοι..δεν χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ!

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Οκτ 26, 2011 6:03 pm

kondilakias έγραψε:
osfp7 έγραψε:

Πήγαινε στα δικαστήρια και κυνήγησε το εμάς για ποιο λόγο μας ζαλίζεις ? :roll:

δε κυνηγαω τιποτα. και εσεις που εχετε τατοο πρεπει να κοβεστε οπως και αυτοι με το υψος πχ εγω οπως με το βαρος το ιδιο.βρηκατε ολοι τωρα τα δικαστηρια πορτα για να φατε καμια θεση κανενος. εγω κανω 2 δουλειες απ εξω ξερω 2 τεχνες, αλλοι ειναι οι τεμπεληδες μου δεν εχουν ικανοτητα για εργασια και θελουν να πιασουν δημοσιουπαλιλικι για να βολευτουν. και πανε στα δικαστηρια για τατοο για το υψος βαρος αθληματα.η αληθεια ποναει.απλα δε ξερετε να χανετε και ζητατε ρουσφετια μεσω δικαστηριων.παλια βαζαν υπουργο στεγνα τωρα εχουμε τα δικαστηρια και μιλαει το μεσο και το κανουνιζουμε το πραγμα να πουμε.ετσι ειναι οι δουλειες εχουν καποια φασματα για να περασεις. πρεπει να το κανουμε κολ...!@!#νιο ?[/quote]

Ρε μεγάλε αφού είσαι άσχετος τι κάθεσαι και αραδιάζεις όλες αυτές τις βλακείες??? ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΨΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ...ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΚΑΝΕ 10 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ 10 ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.70 ΤΡΑΒΑ ΑΝΕΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΛΑ...

ζητώ συγνώμη για κεφαλαία γράμματα αλλά ο τύπος είναι ψυχασθενής!

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Τετ Οκτ 26, 2011 6:04 pm

osfp7 έγραψε:Δεν τρώγομαι με κανέναν,απλά απαντάω στον άσχετο

τα αποτελέσματα θα βγούνε στα μέσα του επόμενου μήνα

η αληθεια ποναει βλεπω. τσουζει μη πω. αν καπου δε περνας γιατι να πας στα δικαστηρια?αφου η προκυρηξη ελεγε ετσι και ετσι. γιατι οταν περνατε θελετε να τα γυρισετε?τι να πω ντροπη

osfp7
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό osfp7 » Τετ Οκτ 26, 2011 7:36 pm

Δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε,έχεις βάλει ωτοασπίδες,δεν θα κάτσω να σου μάθω εγώ τώρα τι γίνεται με τις προκηρύξεις!

Υπόψιν η προκήρυξη των φρουρών βγαίνει από το 1999 και εσύ φέτος μετά από 7 προκηρύξεις θυμήθηκες ότι δεν τηρείς τα προσόντα..

Τα τατουάζ έχουνε κριθεί αντισυνταγματικά,στην προκήρυξη του 2007 δεν υπήρχε απαγόρευση..

αν χρειάζεσαι κι'άλλο μάθημα εδώ θα είμαι για να σε ξεφτιλίσω..

Φιλικά Κώστας 6η σειρά Ε.Φ
8)

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Πέμ Οκτ 27, 2011 2:31 am

osfp7 έγραψε:Δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε,έχεις βάλει ωτοασπίδες,δεν θα κάτσω να σου μάθω εγώ τώρα τι γίνεται με τις προκηρύξεις!

Υπόψιν η προκήρυξη των φρουρών βγαίνει από το 1999 και εσύ φέτος μετά από 7 προκηρύξεις θυμήθηκες ότι δεν τηρείς τα προσόντα..

Τα τατουάζ έχουνε κριθεί αντισυνταγματικά,στην προκήρυξη του 2007 δεν υπήρχε απαγόρευση..

Φιλικά Κώστας 6η σειρά Ε.Φ
8)

ωραια μεγαλε οσοι εχουν να κοβονται.οπως κοβουν και στο υψος παλια το 60 δε κοβανε κανεναν απο υψος. και φοβηθηκα τωρα που εισαι 6 σειρα εφ. αλλαξανε τα προσοντα ρε μεγαλε και δε θελουν τυπακια με τατοο.να μη κανανε.το 07 ηταν ετσι τωρα αλλιως.αλλα τι να πω απο την συμπεριφορα σου στο φορουμ φανταζομαι θα εισια ο κλασικος μαγκια αγριαδα και ειρωνια τσιχλιτσα και γυαλι police.καλα κανουν και σας τα κοβουν χρηματα γιατι εσεις τα δημοσιοπαλιλακια την ειχατε δει πολυ τουπε.εκει στα 650 να σας πανε που θα σας πανε.εγω εχω 2 τεχνες και γελαω που σας βλεπω και οταν κοβεστε απο προκυρηξη και κανετε σαν να σας τελειωνει το οξυγονο,αφου ειστε ανικανοι για αλλη εργασια. αντε ασεμας να πουμε ασεμας

puromakis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό puromakis » Πέμ Οκτ 27, 2011 10:50 am

osfp7 έγραψε:

8)

σιγα ρε μαγκα αγριε

kondilakias
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kondilakias » Πέμ Οκτ 27, 2011 1:18 pm

Για να μιλάς έτσι για τις ειδικές δυνάμεις φαντάζομαι πως είσαι κομμένος,τι να κάνουμε...ότι δεν μπόρεσες να κάνεις εσύ το κάνανε άλλοι..δεν χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ![/quote]

δε θα σου πω που υπηρετησα γιατι θα λες τα δικα σου.μορια περνω απ τον στρατο αλλα δε τα βαζω μεσα περναω με το λυκειο οσα πηρες εσυ παιρνω και γω. και ακου τωρα αφου θες να τα ακουσεις.σας ειδα εσας τα λοκατζακια τι ησασταν το 95% πηγε για τα μορια το αλλο .και ξερω πως περναγατε ελα τωρα.αυτα αλλου.με ενα μπαμ θα κρυβοσασταν στο σπιτι σας.αψητα παιδια.
εγω να ξερεις ετυχε να συναντησω ''λοκ''τζιτζιδες και δε μπορουσαν ουτε 7ελξεις να βγαλουν ουτε 50καμψεις και οι 10 που ηταν εκει.ασε που ενας ηταν σαν βοδι 120κιλα αν τους επιανα τους εκοβα σε ολα.αλλα γελαγα μαζι τους τι να εκανα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες