ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕ

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Παρ Νοέμ 06, 2009 3:17 am

pavlos-thess έγραψε:Γενικα , νομιζω οτι οσο περισσοτερες θεσεις εχει δηλωσει καποιος τοσο ελαχιστοποιει τις πιθανοτητες να κρατησει τη θεση του και μεγιστοποιει την πιθανοτητα, αν αυτος φυγει εκτος πινακα, οι ανακαταταξεις των υπολοιπων να ειναι μεγαλυτερες.


ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΣΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ/Α ΜΕ Α.Μ. 3560 ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ (ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ).


ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ (ΥΨΗΛΗ Ή ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ). ΑΝ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ).

1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Παρ Νοέμ 06, 2009 3:50 am

pavlos-thess έγραψε:Με αποτελεσμα το ποσοστο των αποδεκτων ενστασεων στους Γραπτους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ ειναι διαχρονικα πλεον κοντα στο 1,1% και οφειλεται αποκλειστικα στην πληροτητα των ελεγχων των υπαλληλων του ΑΣΕΠ(=κανει πολυ καλη δουλεια).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ Α.Μ. 1445 ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΒΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ) ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΕΛΕΓΧΟ? ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο 2ος ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΩΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ Ή ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ?

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ" Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 3 ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΒΛΕΨΙΑΣ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 001, 002 ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ (ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ FORUM) ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΕΠ.

ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:
Α) ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
Β) ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ? ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ Ο/Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α ΜΕ Α.Μ. 4403 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ? ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 001, 002?

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΜΕΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ (ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ)
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΛΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Παρ Νοέμ 06, 2009 3:55 am

1g2008te έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΛΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.


ΜΟΜΦΗ.

cgnina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 02, 2009 9:16 pm

Δημοσίευσηαπό cgnina » Παρ Νοέμ 06, 2009 8:04 pm

1g2008
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ?
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΩ
ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ....

pax
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 166
Εγγραφή: Τρί Φεβ 13, 2007 9:49 am

Δημοσίευσηαπό pax » Παρ Νοέμ 06, 2009 10:53 pm

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΒΕΕΤ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1550-1600. ΓΙΑ ΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ 150 ΜΕ 200 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝ ΔΙΒΕΕΤ ΣΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝ ΔΕΤΕ ΣΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ. ΑΥΤΑ.

stav
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 26, 2006 7:42 pm

Δημοσίευσηαπό stav » Παρ Νοέμ 06, 2009 11:49 pm

Pax,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ?

ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ?

1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Παρ Νοέμ 06, 2009 11:59 pm

pax έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΒΕΕΤ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1550-1600. ΓΙΑ ΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ 150 ΜΕ 200 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝ ΔΙΒΕΕΤ ΣΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝ ΔΕΤΕ ΣΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ. ΑΥΤΑ.


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PAX.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 1900-ΡΙΑ ΚΑΙ 2000-ΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΒΕΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Υ.Ο.

ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ.

1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Σάβ Νοέμ 07, 2009 12:07 am

cgnina έγραψε:1g2008
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ?
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΩ
ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ....


Ελενη Παρασκευα έγραψε:Οι επιτυχωντες τε του 2004 κληθηκαμε να στειλουμε τα χαρτια μεχρι αρχες Ιουλιου και παρουσιαστηκαμε στις υπηρεσιες μεσα Σεπτεμβριου.Πανω κατω ειχαμε 5 μερες διαφορα στην παρουσιαση.


ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ 5/2005.

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ.

ΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Ελενη Παρασκευα έγραψε:Καλησπερα και συγχαρητηρια σε ολους τους μελλοντικους συναδελφους. Σε εναμιση μηνα περιπου θα πρεπει να περιμενετε στο σπιτι σας μια επιστολη του Υπουργειου Οικονομικων οπου θα καλειστε να συγκεντρωσετε καποια δικαιολογητικα, οπως πιστοποιητικο υγειας απο Πρωτοβαθμια επιτροπη, μια υπευθυνη δηλωση με συγκεκριμενο κειμενο και μια αιτηση επιλογης μεχρι 3 ΔΟΥ στο νομο που διοριζεστε. Προσοχη γιατι καποιες θεωρητικα ευκολες νομαρχιες κρυβουν δυσκολες ΔΟΥ,οπως η ΔΟΥ Αιγινας που ανηκει στον Πειραια. Κατοπιν, αφου γινει η οριστικοποιηση με υπηρεσιακο της τοποθετησης σας, Θα ερθει μια νεα επιστολη οπου θα σας καλει εντος 10 ημερων να παρουσιαστειτε στην Δου που τοποθετηθηκατε. Η επιστολη θα σας κοινοποιηθει απο τον προισταμενο της ΔΟΥ που ανηκετε βασει της δηλωμενης σας κατοικιας. Αφου αναλαβετε υπηρεσια η μισθοδοσια σας θα κανει 2-3 μηνες το αργοτερο να διεκπεραιωθει.

c.k.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 13, 2008 11:29 am

Δημοσίευσηαπό c.k. » Σάβ Νοέμ 07, 2009 12:40 am

Καλησπέρα συνάδελφοι εφοριακοί! Καλως ηλθατε στον κλάδο.
Ο διορισμός του εφοριακού αρχίζει από την ημέρα δημοσιευσης του ΦΕΚ. Αυτη ειναι η ημερομηνία που θα μετράει για όλα (Μονιμοποίηση, προαγωγή κτλ) συνεπώς εισαστε ήδη εφοριακοί και μισθολογικά δεν μπορει να εχετε διαφορετική αντιμετώπιση από τους παλιούς συναδέλφους, ασχετα αν δεν εχετε ακόμα τοποθετηθεί σε ΔΟΥ. (δε σας πιάνει το υποτιθεμενο νεο μισθολογιο)
Σε λίγο θα σας καλέσουν στο Υπουργείο να υποβάλλετε δικαιολογητικά, εκεί θα κανετε μια αιτηση δηλώνοντας ΔΟΥ προτιμησης. Αυτή το 2005 δεν εληφθη καθόλου υπόψην. Εν μερει εληφθη υπ οψιν η βαθμολογία, οχι ομως η προτίμηση!!!
Παρ όλα αυτά όσοι εχετε "μόρια" και υπάρχει ΔΟΥ που προτιμάτε να διοριστειτε καλό ειναι να καταθέσετε απο μόνοι σας (δε θα σας το ζητήσουν) κάποιο δικαιολογητικο (οικογενειακη κατασταση, συνυπηρετηση συζύγου δημοσιου υπαλλήλου, πρόβλημα υγειας κτλ) ωστε να μπορειτε να κανετε ενσταση αργοτερα αν το θεωρησετε σκόπιμο
Εχετε την ατυχία να εισαστε οι πρώτοι που θα πάνε στις ΔΟΥ από αυτο το διαγωνισμό. Αυτο σημαίνει οτι εισαστε "προτεινόμενοι" για Εσοδα - Ταμείο, ή ακόμα χειρότερα Πρωτόκολλο - Γραμματεία. Οσοι πάτε σε μικρές περιφερειακές εφορίες έχετε μια ελπίδα να ασχοληθείτε και με πιο "σοβαρά" αντικείμενα (λιγο από ολα). Στις μεγάλες εφορίες πολύ δύσκολα θα αποφύγετε τη Γραμματεια ή το Ταμείο - Διαχείρηση ειδικά τωρα στο τελος του ετους που ανοίγουν και "εξτρα" ταμεία.

Τα ΔΙΒΕΕΤ ΔΕΤΕ κτλ εχουν μπει στον προυπολογισμό και πλέον ονομάζονται "ειδική αποζημίωση". Τα εχουν βαλει στο μάτι όλες οι κυβερνησεις αλλά ειναι casus beli για οποιον τα ακουμπήσει! Μην σας απασχολεί ο μισθός, ειναι αρκετά καλός. Μην ξεχνάτε ποτέ ομως ότι και εσείς εισαστε αρκετα καλοί και σας αξίζει ενας καλός μισθός.

1g2008te
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Απρ 11, 2009 3:30 pm

Δημοσίευσηαπό 1g2008te » Σάβ Νοέμ 07, 2009 1:07 am

1g2008te έγραψε:
Ελενη Παρασκευα έγραψε:Λοιπον για πρωτοδιοριστο ΤΕ εφοριακων το ετος 2005 ειχα
Μισθολογικο κλιμακιο 800, Κινητρο αποδοσης 135, Εργ. εισφορα ΤΑΥΟΥ 25,59. Κρατησεις Μ.Τ.Π.Υ. και αλλα πολλα 286,68. Καθαρα :673,91, ΚΑΙ ΔΙΒΕΕΤ 683,11. Σημερινα χρηματα Ιουλιος 2007 με δυο παιδια : 1640Ε. Επιπλεον υπολογισε γυρω στα 300Ε εξοδα κινησης καθε τριμηνο εφοσον εργαζεσαι πληρως.


c.k. έγραψε:Τα λεφτά ειναι καλά, για πρωτοδιοριστους ΠΕ ειναι 1600 ευρω (μισθος+διβεετ) και 10 ευρω την ημέρα εξοδα κινησης (220 το μηνα).Συνολο 1820 ευρω.
Στα 3 χρονια γινονται 1800 (μειωνονται οι κρατησεις) συν τα εξοδα κινησης 220.
Αν εισαι και σε συνεργειο ελέγχου παιρνεις αλλά 450 ευρώ βαλε και επιδοματα γαμου κτλ οπότε συνολο (μεγιστο) περιπου 2600. Το καλό ειναι οτι τα μισα διβεετ ειναι αφορολόγητα.


ioazon έγραψε:Οι προθεσμίες ξεκινάνε από την επόμενη μέρα από την στιγμή που λάβατε την επιστολή και είναι ημερολογιακές. Αν η ημερομηνία λήξης πέφτει αργία (Σάββατο ή Κυριακή ή εορτή), τότε μεταφέρεται στην επόμενη εργάσιμη.

Για όσους κωλύεστε να βγάλετε τόσο γρήγορα το Πιστοποιητικό Υγείας, υπάρχει περίπτωση ο φορέας σας να δέχεται υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνετε οτι έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοσή του. Στην περίπτωση αυτή, ξεκινάει την διαδικασία διορισμού και στο μεταξύ εσείς πάτε και το Πιστ.Υγείας. Σε εμάς γίνεται αυτό, αλλά ΔΕΝ αποστέλουμε την απόφαση στο Εθνικό Τυπογραφείο αν μέχρι και ο τελευταίος δεν έχει φέρει το πιστοποιητικό υγείας.

c.k. έγραψε:Ο διορισμός του εφοριακού αρχίζει από την ημέρα δημοσιευσης του ΦΕΚ. Αυτη ειναι η ημερομηνία που θα μετράει για όλα (Μονιμοποίηση, προαγωγή κτλ) συνεπώς εισαστε ήδη εφοριακοί και μισθολογικά δεν μπορει να εχετε διαφορετική αντιμετώπιση από τους παλιούς συναδέλφους, ασχετα αν δεν εχετε ακόμα τοποθετηθεί σε ΔΟΥ. (δε σας πιάνει το υποτιθεμενο νεο μισθολογιο)


ioazon έγραψε:Παιδιά, αν αλλάξει ο νόμος και οι μισοί έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία, πάνε με το παλιό καθεστώς & οι άλλοι μισοι-οι καινούριοι με το καινούριο.
'Εχουν γίνει 100 φορές αυτά.

π.χ. εγώ αποφοίτησα από την ΕΣΔΔ στα τέλη του 2005. Πολλοί συνάδελφοί μου έκαναν κατευθείαν μετατάξεις. Όταν εγώ (μετά την ψήφιση του νέου υπαλληλικού κώδικα του 2007) έκανα αίτηση για μετάταξη, μου είπαν οτι δεν μπορούν να την δεχτούν επειδή δεν είχα κλείσει 2ετία από την τοποθέτησή μου σύμφωνα με τον νέο υπαλληλικό (και ας μην περνάμε 2ετή δοκιμαστική υπηρεσία ως απόφοιτοι). Αν αλλάξει η νομοθεσία, πάτε με την νομοθεσία που ισχύει την στιγμή που ορκίζεστε και αναλαμβάνετε υπηρεσία. Αυτή την στιγμή δεν έχετε καμία έννομη σχέση με το δημόσιο, είστε διοριστέοι == διατιθέμενοι για διορισμό.


c.k.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΜΟΡΟ ΝΟΜΟ?

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ POSTS ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ THREADS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ.

c.k.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 13, 2008 11:29 am

Δημοσίευσηαπό c.k. » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:33 am

Το Σεπτεμβρη του 2009 εγιναν αναγκαστικες μεταθέσεις εφοριακων υπαλλήλων που ειχαν κλεισει 2ετία και δεν ειχαν μόρια (π.χ ανυπαντροι που υπηρετούσαν σε ΔΟΥ πρωτευουσας Νομού). Μοναδικο κριτήριο ηταν τα μόρια. (πχ σε ΔΟΥ με απιστευτες ελείψεις προσωπικού εφυγαν ατομα για Μήλο Θηβα Ικαρία κτλ) Ο σύλλογος ζήτησε να μην υλοποιηθούν οι μεταθεσεις μεχρι να διοριστείτε εσείς. Καποιοι διευθυντές δεν κοινοποίησαν τις μεταθέσεις επεσαν και οι εκλογές και πάγωσε το θέμα. Καποιοι άλλοι ομως τις κοινοποίησαν "στεγνά". Υπαρχει ενα μπραντεφερ πιεσεων γιατι απο την άλλη εχουν και οι περιφειακες ΔΟΥ αναγκη προσωπικού και πιέζουν. Και καλά κανουν
Παντως δεν ειναι και τοσο τρομερο να παρεις αναγκαστικη μετάθεση. Οι "μακρυνες" ΔΟΥ δίνουν πολλά μόρια και δεν ξερω κανέναν που εκανε παραμεθόριο πάνω από 2-3 χρονια. (Εκτος αν του άρεσε να μεινει παραπάνω). Και τα μόρια που μαζέυεις ισχύουν για μια ζωή!

c.k.
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 13, 2008 11:29 am

Δημοσίευσηαπό c.k. » Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:52 am

μια διορθωση:
οντως δεν εχει σημασία ποτε θα ορκιστεις αλλά ποτε βγαίνει το ΦΕΚ με τις τοποθετησεις .Ομως δεν θυμάμαι αν βγαινει πριν ή μετά την υποβολη δικαιολογητικών.

stav
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 26, 2006 7:42 pm

Δημοσίευσηαπό stav » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:39 am

[quote="c.k."]μια διορθωση:
οντως δεν εχει σημασία ποτε θα ορκιστεις αλλά ποτε βγαίνει το ΦΕΚ με τις τοποθετησεις .Ομως δεν θυμάμαι αν βγαινει πριν ή μετά την υποβολη δικαιολογητικών.[/quote]



ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕ?
ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ (ΠΡΩΤΟ ΤΕ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Η' ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ''ΜΕΤΑΤΑΞΗ"?

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 27, 2006 4:19 pm

Δημοσίευσηαπό ioazon » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:42 am

c.k. έγραψε:μια διορθωση:
οντως δεν εχει σημασία ποτε θα ορκιστεις αλλά ποτε βγαίνει το ΦΕΚ με τις τοποθετησεις .Ομως δεν θυμάμαι αν βγαινει πριν ή μετά την υποβολη δικαιολογητικών.

Να σε διορθώσω (επειδή δουλεύω σε τμήμα διορισμών υπουργείου:
Η ημερομηνία του ΦΕΚ ισχύει ως ημερομηνία για όλες τις υπηρεσιακές σου μεταβολές (αλλαγή μισθολογικού κλιμακίου, προαγωγή από τον έναν βαθμό στον άλλο κλπ) όταν έχεις ορκιστεί μέσα σε 1 μήνα από την ημερομηνία του ΦΕΚ (υπάρχει σε νόμο αυτό, θα το δω την Δευτέρα στο γραφείο και θα σας τον γράψω)

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 27, 2006 4:19 pm

Δημοσίευσηαπό ioazon » Σάβ Νοέμ 07, 2009 10:50 am

stav έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕ?
ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ (ΠΡΩΤΟ ΤΕ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Η' ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ''ΜΕΤΑΤΑΞΗ"?

Παιδιά, ανοίξτε και διαβάστε τον υπαλληλικό κώδικα που αναφέρει ΟΛΑ τα δικαιώματα και υποχρεώσεις σας.
Εκεί λέει Ν3528/2007
Άρθρο 70
Μετάταξη σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας
1. Μετάταξη υπαλλήλου σε κενή θέση κλάδου ανώτε−
ρης κατηγορίας του ίδιου Υπουργείου ή της ίδιας δημό−
σιας υπηρεσίας ή του ίδιου νομικού προσώπου δημοσίου
δικαίου αντίστοιχα, επιτρέπεται μετά από αίτηση του
υπαλλήλου και ύστερα από γνώμη του υπηρεσιακού
συμβουλίου του κλάδου στον οποίο μετατάσσεται.
Ο μετατασσόμενος πρέπει να κατέχει τον τίτλο σπου−
δών που απαιτείται για τον κλάδο στον οποίο μετα−
τάσσεται.
2. Υπάλληλος που είχε τον απαιτούμενο για διορισμό
σε ανώτερη κατηγορία τίτλο σπουδών κατά το χρόνο
υποβολής της αίτησης διορισμού του δεν επιτρέπεται
να μεταταγεί σε θέση κλάδου ανώτερης κατηγορίας
πριν από τη συμπλήρωση οκταετίας από το διορισμό
του.

Συμβουλή: ξαναλέω: διαβάστε τον υπαλληλικό κώδικα!


Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες