ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμών σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Sephira
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: Δευ Οκτ 29, 2007 11:37 am

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Sephira » Δευ Ιουν 29, 2009 9:56 am

Καλημερα!
Σημερα ειναι η 45η μερα που βασει του ΦΕΚ της προκήρυξης του Δήμου Ωραιοκάστρου θα βγαιναν τα αποτελεσματα.
Πηρα τηλ και μου ειπανε γυρω στις 10 Ιουλίου....

κ.2
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 512
Εγγραφή: Τρί Δεκ 30, 2008 12:47 pm

Re: ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό κ.2 » Τρί Ιούλ 21, 2009 5:21 pm

Για όσους ενδιαφέρονται βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του δήμου αναρτήθηκαν μόνο οι διοριστέοι και οι απορριπτέοι.

ALE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 27, 2006 5:01 pm

Δημοσίευσηαπό ALE » Τετ Ιούλ 22, 2009 12:37 am

MEGALA LAMOGIA STON DHMO OREOKASTROY
DHMOSIEYSAN MONO TA ONOMATA TON DIORISTEON XORIS TA MORIA TOYS!!!!ELEOS!!!!
MERIMENOYN NA PERASOYN OI 10 MERES PRTHESMIAS KAI META UA TA ANARTHSOYN KAI OLA AYTA GIA NA APOFIGOYN TIS ENSTASEIS KAI NA BOLEPSOYN TOYS DIKOYS TOYS!!!POPOPO TIN BLEPOYN TA MATAKIA MAS!!!! PATISTE PANO NA DEITE......


http://www.oraiokastro.gr/

ditop
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 25, 2008 11:07 am

Δημοσίευσηαπό ditop » Τετ Ιούλ 22, 2009 12:15 pm

ρε παιδια, αμαν πια. Υπαρχει πινακας καταταξης. Τι παραπάνω θελετε για να δειτε τα μόρια του καθενώς δηλαδη.

ALE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 27, 2006 5:01 pm

Δημοσίευσηαπό ALE » Τετ Ιούλ 22, 2009 1:46 pm

ditop έγραψε:ρε παιδια, αμαν πια. Υπαρχει πινακας καταταξης. Τι παραπάνω θελετε για να δειτε τα μόρια του καθενώς δηλαδη.


ΦΙΛΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ!!!!
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!!!ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ....

cakrit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 27, 2009 2:22 pm

Δημοσίευσηαπό cakrit » Δευ Ιούλ 27, 2009 11:34 pm

ALE έγραψε:me ayta poy diabazo einai na min trelatho!!!!!!!!!!!

ALE
Μάλλον με αυτα που γραφεις θα πρέπει να τρελαθούμε .. εισαι ο ορισμός την παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης.
Θα ήταν πρέπον να τσεκάρεις λιγο το τι πραγματικά έγινε πριν προχωρήσεις στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σου.
Πράγματι ο Δήμος Ωραιοκάστρου καθυστέρησε στην έκδοση των αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου το πρωϊ της 21/7/09 όλοι οι πίνακες (και της γενικής κατάταξης). Λίγο αργότερα (αν θυμάμαι καλά περίπου στις 12:00) αναρτήθηκαν οι επιτυχόντες και οι αποτυχόντες στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην οποία αν πρόσεχες λιγο θα έβλεπες υποσημείωση στο κάτω μέρος της σελίδας οτι θα αναρτηθούν οι πλήρεις πινακες κατάταξης τις επόμενες μέρες.
Επίσης συγχρόνος αναρτήθηκαν στην είσοδο του Δήμου αλλά και στα Κ.Ε.Π. του δήμου Ωραιοκάστρου ανακοινώσεις που έλεγαν οτι μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί μέσω της ιστοσελίδας για τους επιτυχόντες και τους αποτυχόντες και εντός των επομένων ημερών και για τις συνολικές κατατάξης.
Όλα τα αποτελέσματα εστάλθηκαν στην περιφέρεια το μεσημέρι τις 21/7/09.
Την επόμενη μέρα πριν τις 12:00 το μεσημέρι είχαν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Η καθυστέρηση για το ανέβασμα της κατάταξης υπήρξε για καθαρά τεχνικούς λόγους.
Επίσεις είναι άτοπο αυτό που αναφέρεις για τις ενστάσεις καθώς οι μέρες ξεκινάνε να μετράνε από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 21/7/09, μέρα την οποία από τις 9 το πρωϊ οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν πλήρως από τους ανερτημένους πίνακες στο Δημαρχείο και την επόμενη μέρα από την ιστοσελίδα. Πιστεύω οτι οι λόγοι τις εκρήξεως σου δεν ηταν η διαδικασία που ακολούθησε ο δήμος Ωραιοκάστρου, καθώς είναι εμφανέστατο οτι δεν ασχοληθηκες και δεν ενδιαφέρθηκες καθόλου για το τι πραγματικά έγινε.

Θεωρώ λοιπον οτι οφείλεις να αποσύρεις της απαράδεκτες, ψευδείς και αβάσιμες κατηγορίες σου για διαπλοκή και σκοπιμότητες και στο μέλλον να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε συμπεράσματα από το πουθενα.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση είμαι στην διαθεση σου.


ΥΓ: ζητάω συγνώμη απο τους διαχειριστές που η απάντηση μου βρίσκετε σε 2 διαφορετικά post αλλά θεωρώ οτι η προσπάθεια δημιουργιας εντύπώσεων επρεπε να απαντηθεί σε κάθε post που έχει γίνει.

elenaki123
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 419
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 18, 2009 1:36 am

Δημοσίευσηαπό elenaki123 » Τρί Ιούλ 28, 2009 12:39 pm

Βλεποντας τις λιστες με τους επιτυχοντες παρατηρω οτι οι πρωτοι εχουν μορια στην στηλη 6 και 7 που ειναι για την εμπειρια.Να ρωτησω λοιπον και εγω ολοι αυτοι εχουν προυπηρεσια ΥΕ εργατων για καθαρισμο εξωτερικων χωρων;;;;Μηπως μπορουμε να βαλουμε και προυπηρεσια απο αλλη ειδικοτητα;;;Μηπως σε ΥΕ δεν μετρα η προυπηρεσια στην ιδια η παρεμφερη ειδικοτητα;;;Γιατι εγω εχω ενσημα περιπου 10 χρονια σε διαφορες ειδικοτητες μπορω να τα χρησιμοποιησω σε ολες τις προκυρηξεις ΥΕ;;;
Μου ειπαν οτι σε προκυρηξεις ΥΕ βαζεις την εμπειρια σου ανεξαρτητως ειδηκοτητας.ισχυει;;Γιατι εγω στην προκυρηξη του ωραιοκαστρου δεν εβαλα εμπειρια.

ΥΓ.Ειναι η πρωτη προκυρηξη που περνω μερος για ΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ.
ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

uncle28
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 383
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 08, 2008 11:29 am

Δημοσίευσηαπό uncle28 » Τρί Ιούλ 28, 2009 1:04 pm

Στην ΥΕ κατηγορία μετρά κάθε προυπηρεσία που έχεις εκτός από την περίπτωση να ζητάει ο φορέας εξειδικευμένη εμπειρία. π.χ. στους φύλακες να ζητά σε φύλαξη κτιρίων..

Οπότε για όποια προυπηρεσία δηλώσεις παίρνεις τα μόρια της εμπειρίας.Απλά αν έχεις εμπειρία δημοσίου για να πάρεις την προσαύξηση 50% στην εμπειρία θα πρέπει να έχεις προυπηρεσία συναφή...

elenaki123
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 419
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 18, 2009 1:36 am

Δημοσίευσηαπό elenaki123 » Τρί Ιούλ 28, 2009 1:15 pm

Δηλαδη στον Δημο Ωραιοκαστρου που δεν εβαλα καθολου προυπηρεσια μπορω να κανω τωρα κατι;; Εχω και 3 παιδια μετρανε μορια για ΥΕ προκυρηξεις;;;

uncle28
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 383
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 08, 2008 11:29 am

Δημοσίευσηαπό uncle28 » Τρί Ιούλ 28, 2009 1:36 pm

τωρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα..την προκήρυξη δεν την διάβασες ;;;τα λέει όλα αναλυτικά μέσα.αν τα τέκνα είναι ανήλικα παίρνεις 100 μόρια για καθένα από τα δύο πρώτα και 200 για το τρίτο σύνολο 400 μόρια...

Sephira
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: Δευ Οκτ 29, 2007 11:37 am

Δημοσίευσηαπό Sephira » Τρί Ιούλ 28, 2009 3:58 pm

οτι ειναι λαμογια...ειναι!
ειμαι στους απορριπτεους με την αιτιολογια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ !!!!
και ρωταω .... ο Τεχνικων Τοπογραφικων εφαρμογων ανοικη στο τουριαστικων επαγγελματων? ή μήπως στο Χρηματοοικονομικό ?????
πηγαινοντας δε στον ΟΕΕΚ να παρω την σχετικη βεβαιωση οτι ειμαι στον Τομεα ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ μου ειπαν οτι και αλλοι ζητησαν την ιδια βεβαιωση.
Η επιτυχουσα εχει 69 μηνες προυπηρεσια και δεν εχει την προσαυξηση του 50% ... Τα μορια μου δεν τα υπολογισαν για να ξερω αν αξιζει τον κοπο να πληρωνω για ενστασεις
επισης την περασμενη Τριτη πηρα τηλ στο Δημο , μου ειπαν οτι θα αναρτηθουν Πεμπτη, την Πεμπτη τα ειδα στο ιντερνετ με την σημειωση θα αναρτηθουν τις επομενες ημερες και οταν ειπα οτι θα κανω ενσταση και ρωτησα ποτε αναρτηθηκαν μου ειπαν την περασμενη Τριτη!!!!!!
τα συμπερασματα δικα σας....

κ.2
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 512
Εγγραφή: Τρί Δεκ 30, 2008 12:47 pm

Δημοσίευσηαπό κ.2 » Τρί Ιούλ 28, 2009 4:33 pm

ΥΓ: ζητάω συγνώμη απο τους διαχειριστές που η απάντηση μου βρίσκετε σε 2 διαφορετικά post αλλά θεωρώ οτι η προσπάθεια δημιουργιας εντύπώσεων επρεπε να απαντηθεί σε κάθε post που έχει γίνει.[/quote]



Cakrit
Δεν ξέρω την σχέση σου με τον δήμο, όμως συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα.
Επειδή νομίζω ότι αδικήθηκα θα το εκφράσω εδώ γιατί για τον δήμο είναι πλέων αργά. Στους τρίτεκνους τα κάνανε σαλάτα, έχουν βάλει πάνω από 50% επιτυχόντες που δεν έχουν την τρίτεκνη ιδιότητα, για να προλάβω μερικούς διασταύρωσα τα στοιχεία και έχει μέσα άτομα που έχουν 2 παιδιά ή κανένα και η ηλικία τους είναι πάνω από τα 28.
Kανονικά έπρεπε να είχα 1-2 θέση.

cakrit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 27, 2009 2:22 pm

Δημοσίευσηαπό cakrit » Τρί Ιούλ 28, 2009 10:04 pm

sephira
σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφω, όσων αφορά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο ίντερνετ, σε βεβαιώνω οτι την πέμπτη 23 του μήνα ηταν όλοι οι πίνακες ανερτημένοι και την τρίτη των επιτυχόντων και αποτυχόντων (νομίζω οτι αν δεν μετρησαν το πτυχίο σου ήδη από την τρίτη στην ιστοσελίδα υπηρχε το όνομα σου στους αποτυχόντες). Και στο βεβαιώνω γιατί το πρωϊ ξανακοίταξα για βεβαιώτητα στην διαχέιριση της σελίδας της ημερομηνίες που ανέβηκαν τα αρχεία.
Φίλε Κ.2 η θέση μου δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα και γενικά τον διαγωνισμό, έχει σχέση με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και μόνο στην ιστοσελιδα. Απλά επειδή βρίσκομαι στον χώρο, και επειδή ιδίως για την ιστοσελίδα είμαι άμεσα εμπλεκόμενος θέλησα να ξεκαθαρίσω το τί έγινε με την ανάρτηση και το πώς ακριβώς έγινε. Το οτι δεν ανεβήκαν οι συνολικοί πίνακες κατάταξης οφειλόταν καθαρά στο σύστημα το οποίο χρησιμοποιείτε από το υπουργείο για το ανέβασμα των αρχείων στην σελίδα το οποίο είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο και δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος. Αν υπήρχαν αυτές οι ιντρικες που αναφέρονται πιο πάνω, γιατί τα αποτελέσματα είχαν αναρτηθεί όλα από το πρωι τις τρίτης στο δημαρχέιο?
Όσον αφορά τώρα την δικιά σου περίπτωση όπως μου την περιγράφεις, δεν αποκλειω να έγιναν λαθη, και ίσως και πολλά λάθη, καθώς όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ, πετάξαν το μπαλάκι στους υπαλήλους των δήμων να μοριοδοτήσουν χωρίς να τους προσφέρουν την παραμικρή εκπαίδευση. Αν τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρεις, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω καθώς δεν γνωρίζω, τότε πολύ καλά θα κάνεις να καταθέσεις ένσταση άμεσα.
Εγώ το μόνο που αναφέρω, επειδή γνωρίζω χρόνια τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα, μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι οποιοδήποτε λάθος έγινε, δεν έγινε εσκεμμένα και με "πονηρούς" σκοπούς.

Sephira
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: Δευ Οκτ 29, 2007 11:37 am

Δημοσίευσηαπό Sephira » Τετ Ιούλ 29, 2009 2:49 am

cakrit έγραψε:sephira
σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφω, όσων αφορά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο ίντερνετ, σε βεβαιώνω οτι την πέμπτη 23 του μήνα ηταν όλοι οι πίνακες ανερτημένοι και την τρίτη των επιτυχόντων και αποτυχόντων (νομίζω οτι αν δεν μετρησαν το πτυχίο σου ήδη από την τρίτη στην ιστοσελίδα υπηρχε το όνομα σου στους αποτυχόντες). Και στο βεβαιώνω γιατί το πρωϊ ξανακοίταξα για βεβαιώτητα στην διαχέιριση της σελίδας της ημερομηνίες που ανέβηκαν τα αρχεία.
Φίλε Κ.2 η θέση μου δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα και γενικά τον διαγωνισμό, έχει σχέση με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και μόνο στην ιστοσελιδα. Απλά επειδή βρίσκομαι στον χώρο, και επειδή ιδίως για την ιστοσελίδα είμαι άμεσα εμπλεκόμενος θέλησα να ξεκαθαρίσω το τί έγινε με την ανάρτηση και το πώς ακριβώς έγινε. Το οτι δεν ανεβήκαν οι συνολικοί πίνακες κατάταξης οφειλόταν καθαρά στο σύστημα το οποίο χρησιμοποιείτε από το υπουργείο για το ανέβασμα των αρχείων στην σελίδα το οποίο είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο και δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος. Αν υπήρχαν αυτές οι ιντρικες που αναφέρονται πιο πάνω, γιατί τα αποτελέσματα είχαν αναρτηθεί όλα από το πρωι τις τρίτης στο δημαρχέιο?
Όσον αφορά τώρα την δικιά σου περίπτωση όπως μου την περιγράφεις, δεν αποκλειω να έγιναν λαθη, και ίσως και πολλά λάθη, καθώς όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ, πετάξαν το μπαλάκι στους υπαλήλους των δήμων να μοριοδοτήσουν χωρίς να τους προσφέρουν την παραμικρή εκπαίδευση. Αν τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρεις, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω καθώς δεν γνωρίζω, τότε πολύ καλά θα κάνεις να καταθέσεις ένσταση άμεσα.
Εγώ το μόνο που αναφέρω, επειδή γνωρίζω χρόνια τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα, μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι οποιοδήποτε λάθος έγινε, δεν έγινε εσκεμμένα και με "πονηρούς" σκοπούς.


αυτο με ενημερωσαν απο το Δημο που εργαζομαι οτι ειναι λογος ενστασης ενοοω για την διαφορετικη ημερομηνια αναρτησης στην ιστοσελιδα και αναρτησης στο Δημαρχειο

cakrit
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 27, 2009 2:22 pm

Δημοσίευσηαπό cakrit » Τετ Ιούλ 29, 2009 7:32 am

Sephira έγραψε: αυτο με ενημερωσαν απο το Δημο που εργαζομαι οτι ειναι λογος ενστασης ενοοω για την διαφορετικη ημερομηνια αναρτησης στην ιστοσελιδα και αναρτησης στο Δημαρχειο

Η ανάρτηση έγινε την ίδια μέρα με διαφορά μερικών ωρών. Η ανάρτηση τις συνολικής κατάταξης έγινε την επόμενη μέρα. Τώρα αν αυτό είναι λόγος ένστασης, δεν το γνωρίζω.


Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 18 επισκέπτες