Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Προσλήψεις 130 ατόμων για 5 έτη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Diorismos.gr
Προσλήψεις 130 ατόμων για 5 έτη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
Προσλήψεις 130 ατόμων για 5 έτη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως πέντε (5) ετών, συνολικά εκατόν τριάντα (130) ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής και της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Λειτουργίας που εδρεύουν στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Οι ειδικότητες που αφορούν οι θέσεις είναι: ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ, ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟΙ, ΔΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Α/Φ, ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Α/Κ , ΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ, ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ, ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ. Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες και απαραίτητα προσόντα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην σελίδα της ΕΑΒ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στις ακόλουθες διευθύνσεις:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., Τ.Θ. 23, ΤΑΝΑΓΡΑ, 32009, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρόσληψη 140 ατόμων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων
Αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ
Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2024 - δείτε τα απαιτούμενα προσόντα
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024 για 59 θέσεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο
Προλήψεις τεχνιτών στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πρόσληψη 75 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Νέος διαγωνισμός για 295 θέσεις δικαστικών επιμελητών