Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Diorismos.gr
Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Θέσεις εργασίας προκήρυξε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των επικρατέστερων υποψηφίων έχει αναλάβει εκ μέρους του ΚΠΙΣΝ η εταιρία συμβούλων Egon Zehnder. Η τελική επιλογή θα γίνει από το ΚΠΙΣΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Υπεύθυνος Λογιστηρίου, Διευθυντής Ανάπτυξης, Προϊστάμενος Ψηφιακών Μέσων, Οικονομικός Ελεγκτής θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο snfcc@egonzehnder.com έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2016, κάνοντας αναφορά της συγκεκριμένης θέσης ενδιαφέροντος στο θέμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail subject line). Οι υποψήφιοι που θα προκριθούν στη φάση των συνεντεύξεων θα ενημερωθούν έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Μηχανικός Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Διευθυντής Εγκαταστάσεων, Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων, Μηχανικός Mηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Υπεύθυνος Πάρκου και Περιβάλλοντος Χώρου, θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο snfcc@egonzehnder.com έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, κάνοντας αναφορά της συγκεκριμένης θέσης ενδιαφέροντος στο θέμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail subject line).

Οι υποψήφιοι που θα προκριθούν στη φάση των συνεντεύξεων θα ενημερωθούν έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 86Α , και η εταιρεία Egon Zehnder International A.E., η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου αρ. 2, θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία σας που θα χορηγήσετε, προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας του ΚΠΙΣΝ για την οποία υποβάλλατε αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν της μέγιστης εμπιστευτικότητας. Υποβάλλοντάς μας το βιογραφικό σας σημείωμα παρέχετε την συγκατάθεσή σας στην παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σύμφωνα με τα αρ. 11-13 του Ν 2472/1997, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση snfcc@egonzehnder.com. Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες και τα απαραίτητα προσόντα μπορείτε να βρείτε στο ΚΠΙΣΝ



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρόσληψη 156 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
Πρόσληψη 140 ατόμων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων
Αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ
Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2024 - δείτε τα απαιτούμενα προσόντα
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024 για 59 θέσεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο
Προλήψεις τεχνιτών στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πρόσληψη 75 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο