Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

34 θέσεις στη Νομαρχία Αθηνών "στα μουλωχτά". Αιτήσεις μέχρι 17/12

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ημέρες από τα συγχαρητήρια που δώσαμε από τη στήλη μας στον Νομάρχη Αθηνών Κ. Σγουρό για την πρωτοβουλία του να υποστηρίξει το θέμα των απολυμένων του Δήμου Περιστερίου και ένα κρούσμα προσλήψεων "στα κρυφά" εμφανίστηκε στην υπηρεσία όπου προϊσταται, στη Νομαρχία Αθηνών.

Με μία απλή ανακοίνωση την οποία θυρωκόλησε στο κτίριό της η Νομαρχία Αθηνών δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός χρόνου για συνολικά 34 άτομα κατηγορίας ΤΕ/ΔΕ/ΥΕ, άνευ ειδικότητας.

Οι συγκεκριμένες θέσεις είναι ένα μέρος από τις 400 θέσεις που είχαν εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής στο ΦΕΚ Β' 1112/2007 και είχε παρουσιάσει το Diorismos.gr σε παλαιότερο άρθρο. Φαίνεται ότι κάποιες από αυτές τις θέσεις είχαν "περισσέψει" κάπου μέσα στα συρτάρια της Νομαρχίας Αθηνών. Και ίσως να υπάρχουν και άλλες "ξεχασμένες" θέσεις μέσα στα συρτάρια καθώς το αρμόδιο γραφείο της Νομαρχίας δεν φάνηκε και τόσο πρόθυμο να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, ήταν τόσο "εμφανής" η θέση θυρωκόλησης στο κτίριο της Νομαρχίας που ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της σε άλλα γραφεία δεν γνώριζαν ότι κατατίθονται αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις!!

Μπορεί να μην είναι υποχρεωμένη η Νομαρχία Αθηνών να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού σε εφημερίδες και δικτυακούς τόπους ή ακόμα και στον δικτυακό της τόπο, όμως θα έπρεπε να το κάνει μόνο και μόνο για λόγους φερεγγυότητας, διαφάνειας και αξιοκρατίας. Και αυτό θα πρέπει να συμβαίνει για όλες τις ανακοινώσεις πρόσληψης προσωπικού. Περιμένουμε από το Νομάρχη κ. Σγουρό, γνωριζοντας την εντιμότητά του, να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

Όσον αφορά την ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας, πρόκειται για 34 συνολικά θέσεις ΤΕ/ΔΕ/ΥΕ (4 ΤΕ, 24 ΔΕ, 6ΥΕ). Όσοι υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορες υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας και επικυρωμένο τίτλο σπουδών στα γραφεία της Νομαρχίας Αθηνών μέχρι τις 17/12/2007.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο αρμόδιο γραφείο της Νομαρχίας στο τηλέφωνο 210-6983036.

Diorismos.gr



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Διαγωνισμός για εισαγωγή 350 εκπαιδευόμενων δικαστικών υπαλλήλων κλάδου Γραμματέων
Διαγωνισμός για εισαγωγή 15 Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία
Πρόσληψη 156 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
Πρόσληψη 140 ατόμων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων
Αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ
Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2024 - δείτε τα απαιτούμενα προσόντα
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024 για 59 θέσεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο