Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Κιθαιρώνεια: Πρωτοβουλία απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στην Αττική

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Κιθαιρώνεια στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης: Κιθαιρώνεια - Πρωτοβουλία απασχόλησης & επιχειρηματικότητας σε δυναμικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας στη Δυτική Αττική, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους ωφελούμενους που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.

Στόχος της παρέμβασης είναι η κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των ανέργων, εγγεγραμμένων στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και των δυνητικών ωφελούμενων, νέων επιστημόνων και ασφαλισμένων στον ΟΓΑ που πληρούν τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης, στη Δυτική Αττική και ειδικότερα στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας-Ειδυλλίας, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη, προς το σκοπό απασχόλησης των ωφελούμενων σε δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής και ίδρυσης από αυτούς Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του Ν. 4019/2011 ή/και εμπορικών επιχειρήσεων στον κλάδο των πράσινων επαγγελμάτων του δευτερογενούς τομέα, που αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους κλάδους της περιοχής παρέμβασης.

Αντικείμενο της παρέμβασης είναι η ενεργοποίηση και η κινητοποίηση των τοπικών Φορέων, με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για άνεργα μέλη της Ομάδας Στόχου, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Περιοχής Παρέμβασης.

Ομάδα - Στόχος της παρέμβασης είναι εξήντα τρείς (63) άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, καθώς και δυνητικοί ωφελούμενοι, νέοι επιστήμονες και ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, που πληρούν τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης 40 (αριθμ. 2399/03.07/2012 ΕΔΑ Περιφέρειας Αττικής) όπως περιγράφονται στη συνέχεια, στην ευρύτερη περιοχή υλοποίησης.

Δικαίωμα Συμμετοχής στις ανωτέρω Δράσεις έχουν οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν στην Ομάδα-Στόχο των ανέργων, εγγεγραμμένων στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και να διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ μέχρι και την έναρξη του σχεδίου/προγράμματος και ανήκουν στην κατηγορία των δυνητικά ωφελούμενων νέων επιστημόνων (ιατρών, οδοντίατρων, κτηνίατρων, φαρμακοποιών, δικηγόρων, μηχανικών που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών) και ασφαλισμένων στον ΟΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να απευθύνονται στις κάτωθι διευθύνσεις, για τη συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά το χρονικό διάστημα από 4.4.2014 έως 16.5.2014 , Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 π.μ - 17.00 μ.μ :

1. Για συμμετοχή σε Δράσεις Κατάρτισης:
Κεντρική Δομή ΚΕΚ ΔΙΟΝ, Κανάρη 20 Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.:210-3625300 / Οδός Χ. Μούσκου 18, Τ.Κ. 15772 ʼνω Ιλίσια, τηλ.: 210-7707990
2. Για συμμετοχή σε Δράσεις Συμβουλευτικής:
Δομή Στήριξης Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α, Οδός Χ. Μούσκου 18, Τ.Κ. 15772 ʼνω Ιλίσια, τηλ.: 210-7707990
3. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα :
Γραφεία ΚΕΚ ΔΙΟΝ (Συντονιστής Εταίρος), Κανάρη 20 , Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.:210-3625300, www.kekdion.gr



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Νέος διαγωνισμός για 295 θέσεις δικαστικών επιμελητών
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Δείτε όλες τις 817 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
Πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος
ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής
ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Υποβλήθηκαν 21.688 αιτήσεις για 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία
Χειριστές λειτουργίας και διακίνησης προσλαμβάνει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 87 θέσεις εργασίας στον ΑΔΜΗΕ