Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 25/07/2018 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΑΣΠΑΙΤΕ

Θέσεις Επιστημονικών, Εργαστηριακών συνεργατών στην ΑΣΠΑΙΤΕ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), που εδρεύει στο Μαρούσι της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών των τμημάτων της για το ακαδ. έτος 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ή με σύμβαση ανάθεσης διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία, Εκπαιδευτικού Προσωπικού, σε θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών - Εργαστηριακών Συνεργατών .


Ο συνολικός χρόνος απασχόλησης των Επιστημονικών και των Εργαστηριακών Συνεργατών της παραγράφου αυτής δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δεκατέσσερις (14) ώρες και τις δεκαοκτώ (18) ώρες εβδομαδιαία αντίστοιχα.
Ο Επιστημονικός Συνεργάτης αναλαμβάνει διδακτικές δραστηριότητες που απαιτούν κυρίως θεωρητικές γνώσεις, όπως διδασκαλία μαθημάτων υποδομής και εξειδίκευσης, συμμετοχή σε εργαστήρια προωθημένων γνώσεων, επικοινωνία με τους φοιτητές καθώς και επίβλεψη εκπόνησης πτυχιακών εργασιών. Ο Εργαστηριακός Συνεργάτης εκτελεί διδακτικό και εργαστηριακό έργο που απαιτεί κυρίως πείρα εφαρμογών, όπως διδασκαλία εισαγωγικών πρακτικών μαθημάτων, διεξαγωγή φροντιστηριακών και εργαστηριακών ασκήσεων και επίβλεψη εκπόνησης πτυχιακών εργασιών. Επίσης το Εκπαιδευτικό Προσωπικό και των δύο βαθμίδων υποχρεούται να παρέχει και άλλο έργο σχετιζόμενο με τα διδακτικά του καθήκοντα όπως για παράδειγμα συνοδός σε εκπαιδευτικές εκδρομές, μελέτη για θέματα σπουδών, διεθνείς συνεργασίες, που θα ανατεθούν από τα συλλογικά ή ατομικά διοικητικά όργανα του Τμήματος ή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


Σε περίπτωση διαφοροποίησης των εκπαιδευτικών αναγκών είναι δυνατή η τροποποίηση (μείωση) των ωρών απασχόλησης ή καταγγελία της σύμβασης εργασίας, με αιτιολογημένη εισήγηση της Συνέλευσης του Τμήματος και απόφαση της Δ.Ε της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε που γνωστοποιείται έγκαιρα στον/στη Συνεργάτη.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση αποκλειστικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής υποψηφιότητας θα ευρίσκονται στην ιστοσελίδα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. www.aspete.gr . Eπίσης το ηλεκτρονικό σύστημα θα βρίσκεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://aitiseis.aspete.gr
Τονίζεται ότι με το νέο σύστημα δεν χρειάζεται να καταθέσουν οι υποψήφιοι δικαιολογητικά όμως σε επόμενη φάση της διαδικασίας μπορεί να τους ζητηθεί να τα προσκομίσουν είτε εντύπως είτε σε μορφή PDF.
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν μέχρι τρία (3) θεωρητικά και τρία (3) εργαστηριακά μαθήματα ανά εξάμηνο (χειμερινό/εαρινό) και ανά Τμήμα σε περίπτωση που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση σε περισσότερα του ενός Τμήματα.

Σε περίπτωση που το μάθημα που έχει δηλωθεί από τον υποψήφιο διδάσκεται σε περισσότερα του ενός τμήματα τότε μπορεί να του ανατεθεί να το διδάξει και υπό τη μορφή συνδιδασκαλίας.
Πληροφορίες στις Γραμματείες των παρακάτω Τμημάτων:
1) ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: τηλ. 210 2896744
2)ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Γραμματεία Τμήματος: τηλ. 210 2896738 & 210 2896739
3) ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Γραμματεία Τμήματος: τηλ. 210 2896736-750
4) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Γραμματεία Τμήματος: τηλ. 210 2896767

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 05-07-2018 (09.00π.μ.) έως και 25-07-2018 (23.59μ.μ.)
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΗ1946Ψ8ΧΙ-ΓΗΜ/document


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2 θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο τμήμα χημικών μηχανικών του ΑΠΘ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θέσεις Ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού για το 2024-2025
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
2 θέσεις Επίκουρου καθηγητή ή Λέκτορα στο τμήμα Καλών Τεχνών
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου καθηγητή στην ειδικότητα «Ποινικό δίκαιο και ποινική δικονομία»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Νομικής
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ