Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θέσεις επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών στο τμήνμα Βιβλιοθηκονομίας

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Συµβούλιο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην υπ’ αρ. 21/6-10-2014 συνεδρίασή του, µετά από την απόφαση της Συνέλευσης του Τµήµατος Βιβλιοθηκονοµίας & Συστηµάτων Πληροφόρησης 9/17-9-2014 της Σχολής
διοίκησης και του ΑΤΕΙ/Θ, προκειµένου να προβεί στην κάλυψη διδακτικών αναγκών του τµήµατος τις παρακάτω θέσεις Επιστηµονικών - Εργαστηριακών Συνεργατών µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ή ανάθεση διδακτικού έργου µε ωριαία αντιµισθία για το ακαδηµαϊκό έτος 2014-15, ως εξής:

Α) ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-2015
1) Μία (1) θέση επιστηµονικού συνεργάτη για τη διδασκαλία του µαθήµατος του A΄ Τοµέα Μαθηµάτων (Πληροφορία και Υπηρεσίες Πληροφόρησης) «Πληροφοριακή Παιδεία» Θεωρία 3ωρ/εβδ. 2) Μία (1) θέση εργαστηριακού συνεργάτη για τη διδασκαλία του µαθήµατος «Πληροφοριακή Παιδεία» Εργαστήριο 2ωρ/εβδ.

Β) ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-2015
1) Μία(1) θέση επιστηµονικού συνεργάτη για τη διδασκαλία του µαθήµατος του Α΄ Τοµέα Μαθηµάτων (Πληροφορία και Υπηρεσίες Πληροφόρησης)
«Απαιτήσεις χρηστών κατά την αναζήτηση πληροφοριών» Θεωρία: 3ωρ/εβδ.
2) Μία (1) θέση επιστηµονικού συνεργάτη για τη διδασκαλία του µαθήµατος του Β΄ Τοµέα Μαθηµάτων (Επεξεργασία και ?ιαχείριση Υλικού και Πληροφοριών) «Αρχεία και Οργάνωσή τους» Θεωρία 1ωρ/εβδ.
3) Μία (1) θέση εργαστηριακού συνεργάτη για τη διδασκαλία του µαθήµατος του Β΄ Τοµέα Μαθηµάτων (Επεξεργασία και ?ιαχείριση Υλικού και Πληροφοριών) «Αρχεία και Οργάνωσή τους» Εργαστήριο 1ωρ/εβδ.
Το Ίδρυµα δεν υποχρεούται να προσλάβει Επιστηµονικούς και Εργαστηριακούς συνεργάτες σε όλα τα προκηρυσσόµενα γνωστικά αντικείµενα. Οι προσλήψεις θα γίνουν µε βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ιδρύµατος όπως αυτές θα έχουν διαµορφωθεί το χειµερινό και το εαρινό εξάµηνο του ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015, τις διαθέσιµες πιστώσεις και τις θέσεις που θα εγκριθούν για το ακαδηµαϊκό έτος 2014-2015.

Τα δικαιολογητικά τοποθετηµένα σε ειδικό πλαστικό φάκελο µε έλασµα, πρέπει να είναι αριθµηµένα να συνοδεύονται από πίνακα υποβαλλοµένων δικαιολογητικών και να υποβληθούν µέσα σε αποκλειστική προθεσµία είκοσι
(20) ηµερών από την εποµένη της ηµεροµηνίας της τελευταίας δηµοσίευσης, στη Γραµµατεία του Τµήµατος.
Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται από τη Γραµµατεία του Τµήµατος Βιβλιοθηκονοµίας και Συστηµάτων Πληροφόρησης, Τζιώτζιου Χριστίνα, στο τηλέφωνο 2310 013185 και στην ιστοσελίδα του Τµήµατος www.libd.teithe.gr.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Θέση Εντεταλμένου διδάσκοντα στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Θέση Εντεταλμένου διδάσκοντα στη σχολή πολιτικών μηχανικών
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Θέσεις διδακτικού προσωπικού για την σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
2 θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο τμήμα χημικών μηχανικών του ΑΠΘ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θέσεις Ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού για το 2024-2025
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ